Akınrobotics ve Bahçeşehir'den akademik iş birliği

Akınrobotics ve Bahçeşehir

Akınrobotics ve Bahçeşehir'den akademik iş birliği

Türkiye’nin Robotik Markası AKINROBOTICS bir yeniliğe daha imza atıyor. AkınRobotics ve Bahçeşehir Üniversitesi Yapay Zeka ve Robotik Teknolojileri Yüksek Lisans Programı açılıyor.

BURSA (İGFA) - Gerçekleştirdiği çalışmalarla ulusal ve uluslararası alanda adından sıkça söz ettiren AKINROBOTICS eğitim alanında attığı adımla yeni bir başarıya daha imza atıyor. AKINROBOTICS’in Bahçeşehir Üniversitesi ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında yapay zeka ve robotik teknolojileri yüksek lisans programı açılıyor.

İş birliği kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde açılacak olan yüksek lisans programı tezli bir program olacak ve derslerin tamamı İngilizce olarak verilecek. Üniversitenin sorumlu olduğu müfredata uygun şekilde oluşturulan program kapsamında verilecek olan ders içerikleri, AKINROBOTICS mühendisleri tarafından iş dünyası ve yine AKINROBOTICS’in faaliyet gösterdiği sektörler ile uyumlu olacak şekilde hazırlandı.

Düzenlenen imza töreninde konuşan AKINSOFT ve AKINROBOTICS Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, “2023 vizyonlarımız arasında AKINROBOTICS Yüksek Teknoloji Enstitüsü açmak vardı. Cumhuriyetimizin 100.yılında bu vizyonumuzu Bahçeşehir Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştiriyoruz. Yapay zeka ve robotik teknolojiler alanında yenilikçi vizyonları benimseyen, bu alanlarda kendini geliştirmek ve kariyerlerinde zirve yapmak isteyen öğrencilerimiz için AKINROBOTICS – BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ Yapay Zeka ve Robotik Teknolojileri alanında
yüksek lisans programımızı bugün itibariyle açmış bulunuyoruz. Programa kayıt olan öğrencilerimiz, yapay zeka ve robotik teknolojilerin ana damarları olan ileri robotik, yapay zeka veri öğrenim bilgisi, mekaniksel üretim metotları, arayüz yazılım becerileri ve gömülü yazılımlar alanlarında piyasanın talep ve isteklerini en doğru şekilde karşılayacak eğitimleri alıyor olacaklar. Eğitim İş birlikteliklerimiz önümüzdeki dönemde Büyük Veri ve Veri Madenciliği, Blockchain Mühendisliği, Metaverse Mühendisliği, Siber Güvenlik Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Bilimi, Uzay Bilimleri ve Teknolojileri ana bilim dallarında devam edecek.” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Bursa Büyükşehir'de KOAH ve tütünün zararları anlatıldı

Irak'ın kuzeyinde 10 terörist daha etkisiz!

Yeniden Refahlı Bekin: UCM tutuklama emri yeni bir dönüm noktası

Mersin iki organizasyona ev sahipliği yapacak

'Mavi gözlü dev' Bursa'da anıldı

Başkan Tugay: Kamu alanının özel mülkiyete verilmesine izin vermeyeceğiz

Kolombiya ile İzmir arasında kardeşlik ilişkileri gelişecek

Kızılay yolda kalanların yanında!

Muğla Milas'tan şiddete karşı 'tutum' belgesi

Bursa İnegöl'de şiddete karşı anlamlı farkındalık

Manisa'dan 25 Kasım'a özel film gösterimi

Sosyal Güvenlik'e yeni paket... Kanun teklifi TBMM'ye sunuldu

Malatya'da karla mücadele sürüyor

Bursa Osmangazi'de Başkan Aydın'dan öğretmenlere ziyaret

Sakarya’da sözü verilen konferans salonu kapılarını açtı

Malatya Büyükşehir, hastalara ve yolda mahsur kalanlara yardım etti

KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

BAKAN YUMAKLI: DSİ'YE ÇEŞİTLİ BRANŞLARDA 515 İŞÇİ ALIMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Mehmet Akif Ersoy ''Ortadoğu’daki Medya Algısını'' anlattı

Van’da 10 yeni kütüphane hizmete açıldı

Nilüfer’de diş sağlığına tarihsel ve güncel bir bakış