Tarih: 16.10.2024 12:11

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır istifa etti

Facebook Twitter Linked-in

UBA/(ESKİŞEHİR) - AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, Büyükşehir ve Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. Yazılı bir açıklama ile görevinden ayrıldığını bildiren Ünalır, kararını 13 Ocak 2021'de başladığı İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinden ayrılarak duyurdu.

Ünalır, açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan bağlılığını vurgulayarak, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 13.01.2021 tarihinde üstlendiğim Ak Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimden, Büyükşehir ve Odunpazarı Meclis Üyeliğimden dolayı bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım" dedi. Görev süresi boyunca dava inancı ve teşkilat çalışmalarıyla hareket ettiğini belirten Ünalır, görev sürecinin kendisi için önemli bir deneyim olduğunu dile getirdi.

Açıklamasında, AK Parti teşkilatında birlikte çalıştığı kişilere teşekkür eden Ünalır, şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yürüyen bu AK hareket, ülkemize, milletimize ve insanlığa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da büyük hizmetler yapacaktır. Buna gönülden inanıyorum. Bugüne kadar birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız il Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerime, İlçe Kadın Kolları Başkanlarıma ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Mahalle Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine fedakârca gece gündüz demeden çalışmalarından dolayı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımıza ve MKYK Üyelerimize, İl Koordinatörümüze, İl Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza, İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine ve AK Parti teşkilatımızın her bir ferdine desteklerinden dolayı şükranlarımı sunarım. En büyük teşekkürü ise davamızın lideri, dünya mazlumlarının umudu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a arz etmek isterim. Bu kutlu dava da her daim heyecan ve inançla çalışmaya devam edeceğim.”

Ünalır’ın görevinden ayrılması AK Parti Eskişehir teşkilatında önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Ünalır, açıklamasında gelecekte de AK Parti'nin yanında olacağını belirterek, partinin çalışmalarını desteklemeye devam edeceğini ifade etti.

 

Haber : UBA / ESKİŞEHİR TEMSİLCİSİ
YUSUF KÜÇÜK

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —