Tarih: 08.04.2023 09:52

Alkan, Milletvekili Aday Listemiz Bursa'mıza Hayırlı Uğurlu Olsun

Facebook Twitter Linked-in

ENVER GÜLER

BURSA / UBA - MHP’nin Bursa’daki Milletvekili Adaylarının açıklanmasının ardından açıklamalarda bulunan MHP Bursa Milletvekili aday adayı Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan  adayların Bursa'mıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin Bursa’daki milletvekili adayları belli oldu.

ALKAN: HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan, yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Milletvekili Aday listemiz Bursa'mıza, partimize ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Aday adaylık Başvurusunda bulunan bütün kardeşlerime de, arkadaşlarımızada  teşekkür ederim. Ülkücü  harekete yakışır bir şekilde Elbirliği ile hep beraber ülkenin bekası için  üç hilal sancağı'nı daha yukarı taşıyacağız Allah'ın izniyle” dedi.

Veteriner Hekim Alkan “Hak yoluna Gönül vermişiz bizler, kalbimizi yakan Ülkücü sevda. Bu Yüce aşkı anlatamaz sözler, kalbimizi yakan Ülkücü sevda. Aday adaylığım sırasında benden desteklerini esirgemeyen Gürsu ilçe Başkanım Tahir Akdağ a, Kestel ilçe Başkanım Tarkan Toraman a, Gürsu ve Kestel İlçe Teşkilatlarının değerli mensuplarına dostlarıma, arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim.Başta Dostum, Kardeşim Ayhan Önal olmak üzere listede yer alan tüm gönül dostlarıma başarılar dilerim. HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ TEŞKİLATLARIMIN HİZMETİNDEYİM.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —