Atatürkçü Düşünce Derneği: “101. yılı Eskişehir’de coşkuyla kutlayacağız”

Atatürkçü Düşünce Derneği: “101. yılı Eskişehir’de coşkuyla kutlayacağız”

Cihan Taşar terör saldırılarına rağmen Cumhuriyet coşkusunun sürdürüleceğini ve Cumhuriyet’e sahip çıkılacağını belirtti.

UBA/(ESKİŞEHİR) - Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cihan Taşar şu ifadeleri kullandı: “Büyük Atatürk’ün Türk milletine armağanı olan Türkiye Cumhuriyeti, 101. yaşını kutluyor. Cumhuriyetimizin 101. yılını Eskişehir’de coşkuyla kutlayacağız.

Ankara’da, Türk savunma sanayisinin önemli bir kuruluşu olan TUSAŞ’a yapılan terör saldırısından derin üzüntü duyuyoruz. Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Ancak, son dönemde bu saldırı gerekçe gösterilerek Cumhuriyet kutlamalarından vazgeçildiğini görmek bizleri derinden üzüyor. Bu durum terör örgütlerini sevindirebilir. Türkiye Cumhuriyeti’ni yok etmeyi hedefleyen bazı terör grupları, hedeflerine ulaştıklarını düşünebilir. Ancak yanılıyorlar; asla başaramayacaklar.

Atatürkçü Düşünce Derneği olarak, Cumhuriyetimizin 101. yılını coşkuyla kutlamamız gerektiğine inanıyoruz. Cumhuriyetimize ve Büyük Önder Atatürk’ün emanetine sahip çıkacağız.

Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şubesi olarak, 28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 13.00’te Vilayet Meydanı’nda düzenlenecek resmi törenin ardından derneğimiz adına çelenk sunumu ve kitlesel basın açıklaması yapacağız. 29 Ekim 2024 Salı günü saat 15.00’te ise Adalar Atatürk Caddesi girişinden başlayıp Vilayet Meydanı’nda sona erecek olan “Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü” gerçekleştirilecektir.

Çağdaş Cumhuriyet kenti Eskişehir’imizin yurtsever halkını, Cumhuriyetimizin 101. yıl kutlama etkinliklerine davet ediyoruz. Eskişehir halkının Atasına ve Cumhuriyete sahip çıkacağından hiçbir kuşkumuz yoktur. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk.”


Haber Kaynak : UBA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş başladı... Süreci yöneteceğiz, politikamızı sürdüreceğiz

Caz'ın enerjisi Ankara'yı saracak

Sakarya ADARAY'da ödeme kolaylığı

Baja Bolu eşsiz doğasıyla büyüledi

Özel çocukların Cumhuriyet coşkusu

Es Çocuk Evi’nde coşkulu kutlama

Çayırova Çocuk Kulüpleri’nde Cumhuriyet coşkusu

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden sağlık alanında büyük yatırımlar

Kocaeli'de davul ve zurna eşliğinde zeybek gösterisi

Başkan Alkan: ‘’Cumhuriyet birleştirici güçtür’’

Gök Vatan'a 'Siper' olacak... Envantere girdi

Başkan Alemdar'dan Sakaryalılara ADARAY daveti

Zafer Partisi'nden 'Türk Milliyetçiliği' çıkışı! O temsiliyet sadece Bahçeli MHP'sinde yok!

Bursa'da 29 Ekim’de toplu ulaşım ücretsiz

İstanbul'un kadın ustaları istihdama katılıyor

İnegöl ve Yıldırım'da 29 Ekim coşkusu

BGL'de TOFAŞ'tan deplasman galibiyeti

Çiftçi, Çayırovalılara Türk Bayrağı dağıttı

Keşan Devlet Hastanesi Başhekimi Vural'dan “Hasta Hakları Günü” açıklaması

158. parti oldu... Anahtar Parti'den ilk mesajları verdi

Bursa'da ilk ders "Dersimiz Cumhuriyete Doğru"