Atatürk’ün Cumhurbaşkanı olarak Bursa’ya gelişinin 100. yılı anısına çelenk sunumu yapıldı

Atatürk’ün Cumhurbaşkanı olarak Bursa’ya gelişinin 100. yılı anısına çelenk sunumu yapıldı

Atatürk’ün Cumhurbaşkanı olarak Bursa’ya gelişinin 100. yılı anısına çelenk sunumu yapıldı

Osmangazi Belediyesi ve Osmangazi Kent Konseyi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün cumhurbaşkanı olarak Bursa’ya gelişinin 100’üncü yılı anısına Heykel’deki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

BURSA (İGFA) - Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhurbaşkanı olarak Bursa’ya gelişinin 100’üncü yılı düzenlenen tören ile kutlandı.

Osmangazi Belediyesi ve Osmangazi Kent Konseyi tarafından düzenlenen törende, Atatürk’ün Cumhurbaşkanı olduktan sonra Bursa’ya gelişinin 100’üncü yılı anısına Heykel’deki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunma törenine Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir, Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Fatma Çil Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve vatan şehitleri için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan tören Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir ve Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Fatma Çil Yılmaz tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından sona erdi.

Çelenk sunma töreninde konuşan Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Fatma Çil Yılmaz, “Bugün burada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhurbaşkanı sıfatıyla Bursa’ya gelişinin 100’üncü yıl dönümünü anmak ve kutlamak için bir araya geldik. Biliyorsunuz ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı sıfatıyla 31 Ağustos’ta Bursa’ya geldiğinde 11 gün burada kaldı. Bursa’nın kurtuluşunun ikinci yıl dönümü etkinliklerini bekledi ve bu etkinlikler coşkuyla gerçekleştirildi. Bizler de Osmangazi Belediyesi ve Osmangazi Kent Konseyi olarak, Mustafa Kemal Paşa’nın Cumhurbaşkanı sıfatıyla Bursa’ya gelişinin 100’üncü yılı dolayısıyla bu töreni gerçekleştirdik.  Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmet, sevgi ve minnetle anıyoruz” dedi.

 


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Bursa Büyükşehir'den çiftçiye ‘siyez buğdayı’ desteği

Melek Mosso, Kütahya’da 70.000 kişiyi Cumhuriyet Meydanı’nda buluşturdu!

Selçuklu’da yaz dönemi dolu dolu geçti

TOFAŞ Uros Trifunovic ile anlaştı

Milletvekili Yontar'dan 1 Eylül Dünya Barış Günü mesajı

Bursa'nın zengin mutfak kültürü bu festivalde tanıtılacak

Bursa Atıcılar Mahallesi’ndeki altyapı sorunu 11 gündür çözülmüyor

Osmangazi’de Zafer Bayramı’na özel müzikal belgesel

30 Ağustos Muğla’da coşkuyla kutlandı

Kocaeli 30 Ağustos’u, zafer şarkılarıyla kutladı

Tuz Gölü eski güzelliğini koruyamadı

30 Ağustos Zafer Bayramı Gemlik'te coşkuyla kutlandı!

Düzce'de dur ihtarına uymayan sürücü yakalandı

Kocaeli Büyükşehir’den 65’lik çınarlara mehtap turu

Beylikdüzü’nde 30 Ağustos coşkusu Zeynep Bastık’la yaşandı

CHP Lideri Özel: "Kentsel dönüşüm için uyarı düdüğü çalacağız"

BAL’da yönerge belli oldu

Büyük zaferin 102.yıl dönümü coşkuyla kutlandı

Atatürk’ün Cumhurbaşkanı olarak Bursa’ya gelişinin 100. yılı anısına çelenk sunumu yapıldı

Bursa Güzelyalı'da altyapı için kazılan yollar kapanmak bilmiyor

Tokat, Zafer Bayramını coşkuyla kutladı