Aydın Valisi Aksoy Didim muhtarları ile bir araya geldi

Aydın Valisi Aksoy Didim muhtarları ile bir araya geldi

Aydın Valisi Aksoy Didim muhtarları ile bir araya geldi

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Didim Mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunları ve çalışmaları ve Valiliğin almış olduğu bir takım kararlar hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

D. Temel YURDAER (HÜRAYDIN GAZETESİ)- Vali Aksoy Didim Ticaret Odası Nurullah Kocabıyık salonunda, Didim Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile birlikte yaptığı toplantının açılışında muhtarlardan bekledikleri çalışmalar ve Halkla ilişkilerde devletin yardım ve desteklerinin halka ulaşmasında aracı olmalarında daha öz verili olmalarını istedi.

Vali Aksoy, Valilikçe alınan birtakım kararlar, yasaklamalar ve yardımlar hakkında Muhtarları bilgilendirerek, Halkla devlet arasında köprü olduklarını, Devletin vatandaşa ulaşmakta, muhtarların aracı olmaları gerektiğinin altını çizerek;" Devlete ulaşmakta her hangi bir nedenle zorluk çeken gerçek ihtiyaç sahiplerinin tespiti ile onların, devletin imkanlarından gerçek anlamda faydalanmalarını sağlamalısınız" dedi.

Halkın şikayet, istek ve ihtiyaçlarında Muhtarlara büyük sorumluluklar düştüğünü bildiren Vali Aksoy;" bazı kararalarak bir takım yasaklamalar getirdik. Özellikle çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılmasında, Okul önlerinde veli ve öğrenci haricinde şahısların bulunmasının, Çocuklarımızın okul saatlerinde internet kafelerde olmasının önlenmesinin, sokaklarda dilendirilen çocukların ailelerine teslim edilmesi, bu tür çocukların bu eylemlerinde tekrarlama olduğunda aile bireylerine cezai yaptırımlar getirildi. Bu tür olayların yaşanmasının önüne geçilmesi konusunda Muhtarlarımız çalışmalarını sürdürmeli. Kötü alışkanlıkların önüne geçilmesi için gerekli çalışmaları ve şikayetleri ivedilikle dikkate alarak takip edilmelidir." dedi.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Toplantı açılışında yaptığı açıklamalarının ardından Muhtarlarla görüşmelerinin basına kapalı olarak devam edeceğini açıklayarak, Basının toplantı salonundan ayrılmasını istedi.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Sıcak hava balonları rekora uçtu!

Özbekistan'ın opera ve bale topluluğu Bursa'da

Kayseri Melikgazi 'hava'sını attı!

İstanbul'da rengarenk koşu

Bursa'da Osmangazi Çocuk Tiyatrosu perde açtı

Kayseri Gastronomi Günleri sucuk dönerle başladı

Türkiye ile yeni uluslararası anlaşma

Bursa'da Yeşil Çevre'den 'iş sağlığı' paneli

Bursa'da maNga coşkusu

Derya Bedavacı, Bursa'da yüreklere dokundu

Memduh Büyükkılıç Öğretmenler Odası'nda

Ruanda yatırımı için ikinci kez buluştular

Balkan Panayırı coşkusu Nilüfer’i sardı

Rasim Arı'dan Almanya çıkarması

Sakarya'nın milli sporcu fabrikası

Bahçelievler katliamında katledilen TİP’li gençler Bursa'da anıldı

Yazgan: Türkiye müteahhitlere ipotek ediliyor

Kapsül Teknoloji Platformu TEKNOFEST 2024’e damga vurdu

Mudanya Mütarekesi'ne uluslararası farkındalık

Hendekli öğrenciler SASKİ'de ders yaptı

Gazeteci Güler: Vatandaşların fay hatlarıyla oynanıyor