Balıkesir Büyükşehir'den kar teyakkuzu

Balıkesir Büyükşehir

Balıkesir Büyükşehir'den kar teyakkuzu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi son değerlendirmelerini yaparak teyakkuzda bekliyor.

BALIKESİR (İGFA) - Balıkesir için aralıklı kar yağışı uyarısında bulunulmasının ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yağışın olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak amacıyla tüm hazırlıklarını tamamladı. Başkan Yücel Yılmaz’ın talimatıyla gerekli önlemleri alan Büyükşehir Belediyesi; kalifiye personeli ve güçlü araç filosuyla 7/24 teyakkuzda bekliyor. Kendi sorumluluğunda olan ana arterler ve caddelerde gerekli işlemleri yapmak için hazır olan Büyükşehir Belediyesi, ayrıca 20 ilçede, ilçe belediyelerinin sorumluluk alanlarında ihtiyaç dâhilinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi koordinesinde destek sağlıyor. Yaşanacak olumsuzluklarda toplu taşıma seferlerinin aksamaması için gerekli önlemleri alan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri ve şehrin muhtelif alanlarında kontroller gerçekleştirilecek Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri de her koşula hazırlıklı bir şekilde görevinin başında bekliyor.

TÜM TEDBİRLER ALINDI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Bakım ve Onarım Şefi olarak görev yapan İsmail Hakkı Özdek “Kış tedbirleri kapsamında 4 bin ton tuzumuz hâlihazırda bulunuyor. 23 adet tuzlama ve küreme kamyonumuz, 45 adet iş makinemiz, 6 ilçe şantiyemiz 1 merkez şantiyemiz olmak üzere tüm personelimiz 24 saat teyakkuz halindeyiz. Bu kapsamda kolluk kuvvetlerimiz, ilçe belediyelerimiz, Karayolları, sağlık kuruluşları ve BAKOM üzerinden gelen ihbarlar doğrultusunda hareket ediyoruz. 24 saat olacak şekilde nöbetlerimiz devam etmektedir.”


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Türkiye’nin ilk nükleer hizmet ihracı

Toprak Razgatlıoğlu’ndan muhteşem geri dönüş

Mandalinalar Bursa pazarlarında yerini aldı

Restelli; ‘Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum’

Bursa'da gözyaşı akıtan Çınar, turistlerin ilgi odağı

Bursa'da Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önünde sinema keyfi

Yenişehir’de kaçak Suriyelilere operasyon

Ali Koç, Erzurum Fenerbahçeliler Derneği'ne akreditasyon belgesini verdi

Diyabetli hasta sayısı her geçen gün artıyor

Bursa Emniyeti'nden kritik uyarı! Oltaya gelmeyin!

Yenişehir Belediyespor’da milli transfer

Avrupa Spor Haftası Dilovası'nda kutlandı

İDO vapurunda sır ölüm

Başkan Büyükkılıç, organik ürünleri elleriyle topladı, yemek pişirdi

Bursa’da palet fabrikası alev alev yandı

Başkan Hürriyet’ten festival teşekkürü

Yaşı kadar hapis cezası almıştı, böyle yakalandı

CHP Bergama Gençlik Kolları Başkanı Atakan Tekin: "Demokratik hak kimsenin elinden alınmamalı"

“Dedemin Gözyaşları” gişede liderliği koruyor

Taybıllı Kavun üreticisini dinledi

Kızılcahamam, Sıfır Atık'ta örnek oluyor