Tarih: 02.10.2023 19:05

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Uçan emekli oldu

Facebook Twitter Linked-in

ENVER GÜLER 

ERZURUM / UBA - Uzun yıllardır yürüttüğü Erzurum Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinden yaş haddinden emekli olarak ayrılan Ziyaettin Uçan, Vali Mustafa Çiftçi’ye veda ziyaretinde bulundu.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kalkınması ve Yüce Türk Milletinin yücelmesi için yıllarını kamu hizmetleri içerisinde tüketerek emekli olan size ve sizin gibi hizmet âşıklarına hak ettikleri değerin verilmesi kişisel duygularımızın ötesinde toplumsal bir sorumluluktur. Bu bağlamda İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini başarıyla yürüterek yaşamının en önemli yıllarını basın hizmetlerine vakfeden, sorumlu ve üstün hizmet anlayışıyla görevini layıkıyla yerine getiren sizi unutmayacağız. Emeklilik döneminizde sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler dilerim.” dedi.

Erzurum İl Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü görevinden emekli olan Ziyaettin Uçan’ da “47 yılı aşan Devlet hizmetinin son yıllarında, Vali Mustafa Çiftçi ile birlikte çalışma şerefine nail olduğunu ve de finali bir mülkî idare duayeni ile yapmaktan dolayı da mutluluk duyduğunu” söyledi.
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi , emekli olan Ziyaettin Uçan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bir kez daha emeklilik döneminde sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —