Başkan Çiftçi, Çayırovalı gençlere projelerini gezdirdi

Başkan Çiftçi, Çayırovalı gençlere projelerini gezdirdi

Başkan Çiftçi, Çayırovalı gençlere projelerini gezdirdi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırdığı eserleri ilçe sakinlerine tanıtmaya devam ediyor.

KOCAELİ (İGFA) - Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe sakinlerine yönelik gerçekleştirdiği proje turlarına ara vermeden devam ediyor.

Sık sık ilçede yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek, Çayırova’da tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri bizzat tanıtan Başkan Çiftçi, bir proje turunda daha ilçenin yarınlarına büyük katkılar sunacak yatırımları bu kez Çayırovalı gençlere anlattı. Yeni dönemde Çayırova’nın her mahallesine önemli eserler kazandırdıklarının altını çizen Başkan Çiftçi, Çayırova’da yapımı tamamlanan ve devam eden projelerin ilçeye yeni bir vizyon katacağının da altını çizdi. Başkan Çiftçi’nin anlattığı projeler, Çayırovalı gençlerden tam not aldı.

9 BRANŞTA SPOR YAPILABİLECEK

Özellikle gençlerin gelişimini çok önemsedikleri belirten Başkan Çiftçi, ‘Spor Kenti Çayırova’ vizyonu doğrultusunda birçok projeye başladıklarını aktardı. İlçeye ikinci bir spor salonu kazandırdıklarını açıklayan Başkan Çiftçi, “Çocuklarımızın istediği her branşta spor yapabilmesi için yeni branşlar açtık. 4 yılda bin 300 kupa ve madalyayı ilçemize kazandırdık. Akse’deki spor salonumuza ek olarak, o spor salonunu da içine alabilecek büyüklükte bir spor salonunu ilçemize kazandırıyoruz. Yeni spor salonumuzda aynı anda 9 branşta spor yapılabilecek” dedi.

Yeni dönemde ilçeye bir de Türkiye’de az sayıda bulunan bir spor lisesi kazandıracaklarını belirten Başkan Çiftçi, “Girişimlerimiz sayesinde ilçemize yatılı Anadolu spor lisesi kazandırıyoruz. Çayırova’ya modern bir okul daha kazandırmış olacağız ve bu sayede Çayırova’mız daha kaliteli, daha marka bir ilçe olacak. Spor lisemizin projesi örnek bir çalışma” ifadelerini kullandı.

GENÇLİK MERKEZİ SON SÜRAT DEVAM

Gençlik merkezi projesinin de hızla ilerlediğinin altını çizen Başkan Çiftçi, içerisinde akıl ve zeka oyunu, güzel sanatlar, inovasyon, müzik atölyeleri ve dersliklerin yer alacağı merkezin inşaatının hızla devam ettiğini ve en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti. Turun sonunda kendisine eşlik eden Çayırovalı gençlere yönelik açıklamalarda bulunan Çiftçi, “Bu çalışmalar sizlerin destekleri sayesinde oluyor. Çayırova için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Türkiye’nin ilk nükleer hizmet ihracı

Toprak Razgatlıoğlu’ndan muhteşem geri dönüş

Mandalinalar Bursa pazarlarında yerini aldı

Restelli; ‘Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum’

Bursa'da gözyaşı akıtan Çınar, turistlerin ilgi odağı

Bursa'da Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önünde sinema keyfi

Yenişehir’de kaçak Suriyelilere operasyon

Ali Koç, Erzurum Fenerbahçeliler Derneği'ne akreditasyon belgesini verdi

Diyabetli hasta sayısı her geçen gün artıyor

Bursa Emniyeti'nden kritik uyarı! Oltaya gelmeyin!

Yenişehir Belediyespor’da milli transfer

Avrupa Spor Haftası Dilovası'nda kutlandı

İDO vapurunda sır ölüm

Başkan Büyükkılıç, organik ürünleri elleriyle topladı, yemek pişirdi

Bursa’da palet fabrikası alev alev yandı

Başkan Hürriyet’ten festival teşekkürü

Yaşı kadar hapis cezası almıştı, böyle yakalandı

CHP Bergama Gençlik Kolları Başkanı Atakan Tekin: "Demokratik hak kimsenin elinden alınmamalı"

“Dedemin Gözyaşları” gişede liderliği koruyor

Taybıllı Kavun üreticisini dinledi

Kızılcahamam, Sıfır Atık'ta örnek oluyor