Başkan Çiftçi, Özbek heyeti ağırladı

Başkan Çiftçi, Özbek heyeti ağırladı

Başkan Çiftçi, Özbek heyeti ağırladı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Özbekistan Kaşkaderya-Çırakçı Belediye Başkan Yardımcısı Toir Sattorov ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Başkan Çiftçi, Özbek heyetle yaptığı görüşmede, Çayırova Belediyesi’nin hizmet anlayışından söz etti.

KOCAELİ (İGFA) - Çayırova Belediyesi’ne Özbekistan’dan misafir geldi. Çayırova Belediye Başkan Bünyamin Çiftçi, Özbekistan’ın Kaşkaderya ili Çırakçı İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Toir Sattorov ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Özbek heyetle sohbet gerçekleştiren Başkan Çiftçi, Çayırova Belediyesi’nin hizmet anlayışından söz etti. Özbekistan heyetiyle tanışan Çiftçi, “Kardeş ülkenize hoş geldiniz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gayretleriyle soydaşlarımızla hep birlikte güçlenmek için gayret ediyoruz. Yerelde de bu minvalde çalışmalarda bulunarak, bu anlayışa destek vermeye devam ediyoruz. İnsanlarımızın daha rahat yaşaması için gayret gösteriyoruz” dedi. Çiftçi’nin açıklamalarının akabinde söz alan Çırakçı Belediye Başkan Yardımcısı Sattorov, “Türkiye’ye dün geldik ve ülkedeki büyük gelişmeyi gördük. Buraya gelme amacımız, belediyedeki faaliyetler noktasında tecrübe alışverişi yapmak istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMINA HAZIRIZ

Çiftçi, Sattorov’un konuşmasının ardından Çayırova Belediyesi olarak tecrübe ve bilgi birikimlerini paylaşmaya hazır olduklarını belirterek, şunları ifade etti; “Belediyecilik hizmetlerimize profesyonel zeminde devam ediyoruz. Bu noktada da en güzel örneğimiz belediyecilikte çığır açan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanımızın vizyonuyla ve bakış açısıyla yerelde vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Hizmet alanı şehirlerdir ama hizmetten etkilenen canlılardır. Yapılan her hizmetin merkezinde canlı ve onun da merkezine de insan konulursa, hizmet yapma imkânı daha da fazla artıyor.

İNTERAKTİF BELEDİYECİLİK

Nüfusumuz 150 bin ve 9 mahallemiz var. Her bir mahallemizde, mahalle danışma toplantılarımızı yapıyoruz ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda hizmetlerimizi üretiyoruz. Buna da interaktif yönetim diyebilirsiniz. Böylelikle yönetilen belediye ile halkı buluşturmuş oluyorsunuz ve vatandaşlar da yapılan hizmetlere sahip çıkıyor.”


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Dr. Maximilian Krah: "Türkler Bizim Dostumuz ve Akrabamızdır"

Erdoğan'dan yeni yasama yılında 'Yeni Anayasa' mesajı

Bakan Göktaş: Dijital bağımlılıkla etkili mücadeleyi sürdürüyoruz

Kocaeli Rallisi 41. kez start alıyor

Türk ve Japon müteahhitlerden güç birliği

Grip deyip geçmeyin..!

Togg'un ilk sedan modeli T10F 2025'e hazırlanıyor

Osmangazi’nin köylerinde şenlik dolu günler

AK Parti Mardin İl Başkanı Uncu'dan ÜNİAK standına ziyaret 

Gazeteci İsmail Koyuncu, UGİYAD'ın yeni genel başkanı seçildi

ONKODAY 1-31 Meme Kanseri Ayı etkinlik takvimini duyurdu

‘Biliyorum ama hatırlayamıyorum, dilimin ucunda’ dediğimiz durum neden yaşanıyor?

Bursa'da FETÖ operasyonu! Eski Bursa Cumhuriyet Başsavcısı yakalandı

Bursa’da motosiklet hırsızları cirit atıyor

Dural ailesinin mutlu günü

Rotary Balkan Mimarlık Öğrencileri Çalıştayı Ayvalık’ta yapıldı

Adıyaman İndere ülkenin en büyük şantiyesi oldu... Kaya zemine tünel kalıpla sağlam konutlar

Egeli madencilerden sert tepki! Ruhsatlarımızı Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan mı alacağız?

Kombi bakımlarınızı ihmal etmeyin

Sağlık problemi olanlar bitki çaylarını dikkatli kullanmalı

Eğitimde temizlik ve güvenlik sorununa çözüm bekleniyor