Başkan Dündar, Bursa esnafıyla gönül gönüle

Başkan Dündar, Bursa esnafıyla gönül gönüle

Başkan Dündar, Bursa esnafıyla gönül gönüle

Bursa'da Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, her fırsatta ilçenin farklı noktalarında vatandaş ve esnafla bir araya gelmeye özen gösteriyor.

BURSA (İGFA) - Her zaman iç içe olduğu esnafın talep ve önerilerini yerinde dinlemeyi tercih eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, son olarak Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Kapalı Alt Çarşı esnafı ile birlikte vatandaşlara aşure ikram eden Dündar, çarşı ziyareti boyunca karşılaştığı vatandaşların taleplerini dinledi. Esnaf ve vatandaşların büyük teveccüh gösterdiği Başkan Dündar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bursa’da ticaretin kalbi durumunda olan tarihi çarşıdaki hareketliliğin kendilerini memnun ettiğini belirten Başkan Dündar, “Asırlardır kent ticaretine hizmet eden Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi, Bursa ekonomisinin can damarı. Çarşı bölgesi, kent ve ülke turizmi açısından da büyük önem taşıyor. Yaptığımız restorasyon ve düzenleme çalışmalarıyla birlikte çarşımız yeniden eski cazibesine kavuştu. Alışverişe gelen insan sayısı artarken, buradaki dükkânlar da kıymetlendi. Bu önemli tarihi mirasımızı, çarşı kültürümüzü geleceğe taşıyoruz. Her zaman esnafımızın yanındayız.” dedi.

Kapalı Çarşı, Okçular Çarşısı, Tuz Pazarı, Kayhan Çarşısı’nda ziyaretlerde bulunup esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Dündar, esnaf ziyaretlerine ve vatandaşlarla iç içe gönül gönüle olmaya devam edeceklerini kaydetti.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Türkiye’nin ilk nükleer hizmet ihracı

Toprak Razgatlıoğlu’ndan muhteşem geri dönüş

Mandalinalar Bursa pazarlarında yerini aldı

Restelli; ‘Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum’

Bursa'da gözyaşı akıtan Çınar, turistlerin ilgi odağı

Bursa'da Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önünde sinema keyfi

Yenişehir’de kaçak Suriyelilere operasyon

Ali Koç, Erzurum Fenerbahçeliler Derneği'ne akreditasyon belgesini verdi

Diyabetli hasta sayısı her geçen gün artıyor

Bursa Emniyeti'nden kritik uyarı! Oltaya gelmeyin!

Yenişehir Belediyespor’da milli transfer

Avrupa Spor Haftası Dilovası'nda kutlandı

İDO vapurunda sır ölüm

Başkan Büyükkılıç, organik ürünleri elleriyle topladı, yemek pişirdi

Bursa’da palet fabrikası alev alev yandı

Başkan Hürriyet’ten festival teşekkürü

Yaşı kadar hapis cezası almıştı, böyle yakalandı

CHP Bergama Gençlik Kolları Başkanı Atakan Tekin: "Demokratik hak kimsenin elinden alınmamalı"

“Dedemin Gözyaşları” gişede liderliği koruyor

Taybıllı Kavun üreticisini dinledi

Kızılcahamam, Sıfır Atık'ta örnek oluyor