Başkan Pekyatırmacı Buhara Sosyal Tesisi’ni ziyaret etti

Başkan Pekyatırmacı Buhara Sosyal Tesisi’ni ziyaret etti

Başkan Pekyatırmacı Buhara Sosyal Tesisi’ni ziyaret etti

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Selçuklu Belediyesi’nin hizmete kazandırdığı sosyal tesis ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Buhara Sosyal Tesisi’ni ziyaret eden Başkan Pekyatırmacı yetkililerden tesisle ilgili detaylı bilgi aldı.

KONYA (İGFA) -  Sosyal yaşamda Selçuklu’ya örnek tesisleriyle değer katan Selçuklu Belediyesi vatandaşların konforlu bir hizmet alması için gayret gösteriyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, bu kapsamda vatandaş memnuniyetini ölçmek ve tesislerin işleyişiyle ilgili almak için sosyal tesisleri ziyaret ediyor.  Başkan Pekyatırmacı’nın ziyaretlerinin bu defaki adresi Buhara Sosyal Tesisi oldu.  Tesisten faydalanan vatandaş ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Pekyatırmacı, tesisin işleyişi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

“ÖRNEK TESİSLERİMİZLE MAHALLELERİMİZE DEĞER KATIYORUZ”

Selçuklu’nun sosyal yaşamdaki farkına vurgu yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Selçuklu’nun altyapısına verdiğimiz önemi sosyal yaşamda da sürdürüyoruz ve bu çerçevede hem yatırımlarımızı hem de planlamalarımızı gerçekleştiriyoruz. 2020 yılında açtığımız ve Buhara Mahallemizde hemşehrilerimizin hizmetine sunduğumuz Buhara Sosyal Tesisimiz açıldığı günden bu yana yoğun bir şekilde kullanılıyor. Her bir vatandaşımızın önerisini dikkate almak suretiyle sunduğumuz hizmet kalitesini arttırıyoruz. Selçuklu’da sosyal yaşamın farkını hisseden her yaştan  hemşehrimiz Buhara Sosyal Tesisimizin donanımından yararlanarak hem keyifli vakit geçiriyor hem de, eğitim, spor ve sosyal faaliyetlerini gerçekleştirebiliyor. Burası ayrıca öğrencilerimizin ders çalışma noktasında verim aldığı önemli bir merkez. Ben tüm hemşehrilerimizin tesisimize olan yoğun ilgisi sebebiyle teşekkür ediyorum Selçuklu onlarla güzel ve  hep birlikte Selçuklu’yu zirveye taşımaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Bursa Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde teknik personele hizmet içi eğitim

Netflix'ten genç yeteneklere destek

Siber güvenlik ihlali bir işletmeyi nasıl batırabilir?

Emeklilerin hesaplarında inceleme yok!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbe mahsulü anayasa Türk demokrasisine yakışmıyor!

Başarılı 'Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri' ödüllendirildi

MEB'den 'sosyal duygusal becereler' için materyal

Bursa’nın o mahallesi suçun merkezi oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mikati ile görüştü

İzmit Belediyesi Kapanca Sokak Festivali başlıyor

Kestel kötü kokular ile burun buruna

Bursa Nilüfer'in kırsal mahallelerindeki 3 kaçak yapı yıkıldı

Muğla Büyükşehir hafriyat kamyonlarını uydu takip sistemi ile denetliyor

Konya, 'Kentsel Hareketlilik'te RAPTOR'a seçildi

TEV'e uluslararası üç ödül

Anıl Can yeni şarkısıyla çok sevildi

Malatya’ya nefes aldıracak çalışmada sona gelindi

Balat metro istasyonunun kapalı olması öğrencileri ve velileri mağdur ediyor

Başkan Pekyatırmacı Buhara Sosyal Tesisi’ni ziyaret etti

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

ASM çalışanları seslerini İstanbul'dan yükseltti