Başkan Şadi Özdemir öğrencilerle parkta temizlik yaptı

Başkan Şadi Özdemir öğrencilerle parkta temizlik yaptı

Başkan Şadi Özdemir öğrencilerle parkta temizlik yaptı

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Dünya Temizlik Günü dolayısıyla öğrencilerle birlikte Üç Fidan Parkı’nda çevre temizliği etkinliğine katıldı. Başkan Şadi Özdemir, “Kentimizdeki bu kültürün yayılması eğitimle başlıyor. Bizler de çocukluktan başlayarak bu bilinci her ortamda aşılamak istiyoruz” dedi.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi, 21 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla çevre bilincini artırmak için çeşitli etkinlikler düzenledi. Bu kapsamda Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, öğrencilerle bir araya gelerek, İhsaniye Mahallesi’ndeki Üç Fidan Parkı’nda yapılan temizlik etkinliğine katıldı. Başkan Şadi Özdemir, Canaydın İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencileri ile birlikte eldiven giyerek, torbalarla parka atılan çöpleri topladı. Başkan Şadi Özdemir, öğrencilere çevreyi temiz tutmanın önemini anlattı.

Başkan Şadi Özdemir yaptığı açıklamada, temiz bir çevrenin herkesin sorumluluğunda olduğunu belirterek, “Bizler çocuklarımız ile birlikte hem onların farkındalığını artırmak hem de örnek olmak için bu etkinliğimizi düzenledik” dedi. Nilüfer’de yaşayan insanların doğaya ve çevreye saygılı insanlar olduklarını vurgulayan Başkan Şadi Özdemir, “Kentimizdeki bu kültürün yayılması eğitimle başlıyor. Bizler de çocukluktan bu bilinci her ortamda aşılamak istiyoruz” dedi.

Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün de rutin temizlik çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Başkan Şadi Özdemir, “Ayrıca her gün 2 mahallemizde kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüyoruz. Temiz çevre için kentimizi de daha duyarlı olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

GÖLYAZI’DA GERİ DÖNÜŞÜM ATIKLARI TOPLANDI

Nilüfer Belediyesi ekipleri, etkinlikler çerçevesinde Gölyazı Ünallar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle de geri dönüşüm atıklarını topladı. Mahalle merkezinde yapılan çalışma sonrasında geri dönüşüm atıkları, ambalaj atığı toplama aracına teslim edildi. Ayrıca belediye ekipleri tarafından öğrenciler, geri dönüşüm hakkında bilgilendirildi.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Mandalinalar Bursa pazarlarında yerini aldı

Restelli; ‘Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum’

Bursa'da gözyaşı akıtan Çınar, turistlerin ilgi odağı

Bursa'da Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önünde sinema keyfi

Yenişehir’de kaçak Suriyelilere operasyon

Ali Koç, Erzurum Fenerbahçeliler Derneği'ne akreditasyon belgesini verdi

Diyabetli hasta sayısı her geçen gün artıyor

Bursa Emniyeti'nden kritik uyarı! Oltaya gelmeyin!

Yenişehir Belediyespor’da milli transfer

Avrupa Spor Haftası Dilovası'nda kutlandı

İDO vapurunda sır ölüm

Başkan Büyükkılıç, organik ürünleri elleriyle topladı, yemek pişirdi

Bursa’da palet fabrikası alev alev yandı

Başkan Hürriyet’ten festival teşekkürü

Yaşı kadar hapis cezası almıştı, böyle yakalandı

CHP Bergama Gençlik Kolları Başkanı Atakan Tekin: "Demokratik hak kimsenin elinden alınmamalı"

“Dedemin Gözyaşları” gişede liderliği koruyor

Taybıllı Kavun üreticisini dinledi

Kızılcahamam, Sıfır Atık'ta örnek oluyor

’Ağaçtan Umutlar’’ belgeseli adana altın Koza’da finale kaldı

Bursa BUSADER’den plastiksiz gelecek hedefi