Tarih: 13.05.2024 12:23

Başkan Çavdar'dan Engelliler Haftası Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Dünya Türk Birliği Bursa İl Başkan Vekili Numan Çavdar  Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Dünya Türk Birliği Bursa İl Başkan Vekili Numan Çavdar mesajında,  Engelli kardeşlerimizin hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma konusunda hepimize önemli görevler düşmektedir. Engellilik, sadece kişinin ya da mensubu olduğu toplumun değil, tüm insanlığın ortak sorunudur. Engelli olmak kişinin tercihi değildir ve unutulmamalıdır ki herkes engelli adayıdır. Bunun bilincinde olarak, öncelikle kişiyi engelli konumuna düşürecek nedenlerin önlenmesi için gereken tedbirlerin alınması noktasında gerekli adımları atıyoruz. Devletimiz de, engellilerin sosyal hayata katılımlarını sağlamak için  Dünya Türk Birliğ olarak hızlı ve yoğun çalışmalar yürütüyoruz. 

Bu vesile ile birlikte, Engelliler Haftası'nın toplumdaki hassasiyetin artmasına vesile olmasını temenni ederek, tüm engelli kardeşlerimi ve ailelerini sevgiyle kucaklıyor, onlara sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.

sevgi, her engeli aşar…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —