Tarih: 13.05.2024 10:23

BAŞKAN’IN ÇİÇEKLERİ GÜRSU’NUN ANNELERİNE GİTTİ

Facebook Twitter Linked-in

BURSA / UBA  -  Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ilçedeki annelerin Anneler Günü’nü makamına gelen tebrik çiçeklerini onlara ileterek kutladı. Şehit anneleri ile ilçedeki en yaşlı annelerin adreslerine çiçekleri ulaştıran Başkan Işık, duygusal birer mektupla da annelerin gününü kutladı.

GÜRSULU ANNELERE BAŞKAN’DAN ANLAMLI MESAJ

Anneler Günü Gürsu’da duygu dolu bir kutlama eşliğinde yaşandı. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, yerel seçimler sonrasında belediye başkanı seçilmesi nedeni ile kendisine gelen tebrik çiçeklerini ilçenin annelerine dağıttı. Makamına iletilen çiçekleri özenle hazırlayan Başkan Işık, ulaştırabildiği annelere bizzat kendi dağıttığı çiçeklerin yanlarına duygu dolu birer de mektup iliştirdi.

Şehit annelerinden başlamak üzere ilçedeki en yaşlı anneleri ve büyüklerini unutmayan Başkan Işık’ın çiçeklerine annelerden duygu dolu teşekkür mesajları geldi.

Annelerin kendisi için apayrı bir kıymeti olduğunu hatırlatan Başkan Işık “ Bu anneler gününde makama gelen çiçeklerimiz ilçemizin annelerine gitti. Beni çok duygulandıran dönüşler aldım. Şehit annelerim benim için apayrıdır. Başta onlar olmak üzere tüm büyüklerimin gününü kutladık. Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi.

Yüzlerce çiçeğin dağıtıldığı Gürsulu Annelerden Başkan Işık’a teşekkür mesajları yağdı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —