Başpehlivan Enes Doğan’a coşkulu karşılama

Başpehlivan Enes Doğan’a coşkulu karşılama

Başpehlivan Enes Doğan’a coşkulu karşılama

Balıkesir’de düzenlenen 64. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşlerinde altın kemerin sahibi olan Antalya Muratpaşa Belediyespor’un başpehlivanı Enes Doğan, Muratpaşa Belediyesi’nde karanfiller ve konfetilerle karşılandı.

ANTALYA (İGFA) - Muratpaşa’nın 24 yaşındaki başpehlivanı Doğan, geçen yıl Kırkpınar Güreşlerinde başpehlivanlığa yükselmesinin ardından bu yıl er meydanlarına görkemli bir giriş yaptı. Alanya’da Gökbel, Konyaaltı’nda Feslikan güreşlerinin ardından genç başpehlivan, CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 5’inci etabı 64. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşlerini de şampiyon tamamladı.

Balıkesir’de elde ettiği başarının ardından Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret eden Doğan belediye fuaye alanında coşkuyla karşılandı. Ziyarette geçen yıl CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nin ilk kez şampiyonu Muratpaşa Belediyespor Başpehlivanı Orhan Okulu, hocaları Kemal Yılmaz ve kulüp başkanı Özcan Yılmaz da yer aldı.

Başpehlivanları tebrik eden Başkan Uysal, “Muratpaşa Belediyemiz kondisyonu yüksek bir belediyedir. Sadece kondisyonu değil, tekniği de yüksektir” dedi. Muratpaşa’nın ortaya çıkardığı Türkiye’ye örnek, güzel işlerin taşıdığı karakterin sporcularına da yansıdığını belirten Başkan Uysal, Doğan için “Türkiye'ye parmak ısırttı” dedi ve şunları söyledi:

“Aynen hocaları gibi, ustaları gibi, temsil ettiği belediye gibi, temsil ettiği Türkiye'nin yüz akı, turizmin başkenti Antalya'mızın kalbi, pırıl pırıl Muratpaşa'mız gibi güreşte büyük bir çıkış yakaladı. Bizi en doğru şekilde temsil ediyor.”

Muratpaşa Belediyespor’un genel karakterinin tutarlılığını ve devamlılığını koruduğunu ve kendini her daim geliştirme gayretinde olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Uysal, “Bu disiplini koruyacaklarına ve ortaya koyacaklarına hiç şüphem yok. Şimdi gözümüz kulağımız Elmalı güneşlerinde olacak. Şimdi gözümüz kulağımız gelecek yılın Kırkpınar güneşlerinde olacak” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

INTERPOL tarafından kırmızı bülten ile aranan 25 şüpheli yakalandı

Geleceğin bilim insanları bu programda buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "FETÖ'cü hainleri rahatsız etmeyi sürdüreceğiz"

Mudanya'da 30 Ağustos coşkusu

Türkiye'nin en büyük graffiti şenliği Bursa'da başladı

İzmit Körfezi’nde ‘Büyük Zafer’in coşkusu

Bolu Dağı Tüneli için tarih verildi

Bekarlığa veda partisinde coştular

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılı Malkara’da coşku içerisinde kutlandı

Bursa Büyükşehir'den çiftçiye ‘siyez buğdayı’ desteği

Melek Mosso, Kütahya’da 70.000 kişiyi Cumhuriyet Meydanı’nda buluşturdu!

Selçuklu’da yaz dönemi dolu dolu geçti

TOFAŞ Uros Trifunovic ile anlaştı

Milletvekili Yontar'dan 1 Eylül Dünya Barış Günü mesajı

Bursa'nın zengin mutfak kültürü bu festivalde tanıtılacak

Bursa Atıcılar Mahallesi’ndeki altyapı sorunu 11 gündür çözülmüyor

Osmangazi’de Zafer Bayramı’na özel müzikal belgesel

30 Ağustos Muğla’da coşkuyla kutlandı

Kocaeli 30 Ağustos’u, zafer şarkılarıyla kutladı

Tuz Gölü eski güzelliğini koruyamadı

30 Ağustos Zafer Bayramı Gemlik'te coşkuyla kutlandı!