Beylikdüzü'nde Kültür sanat etkinlikleri Nisan ayında da doludizgin  

Beylikdüzü

Beylikdüzü'nde Kültür sanat etkinlikleri Nisan ayında da doludizgin  

Kültür ve sanat adına kesintisiz hizmet veren Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM), Nisan ayında da dopdolu etkinliklerle sanatseverlerin buluşma noktası olacak. Tiyatrodan konsere,  stand up gösterilerinden çocuk oyunlarına kadar birçok etkinliğe ev sahibi yapacak etkinliklerle, Beylikdüzü Sahnesi duayen sanatçıları ağırlamaya devam edecek.

İSTANBUL (İGFA) - Beylikdüzü’nde kültür sanat etkinlikleri Nisan ayında da hız kesmeden devam ediyor. “Güneyli Bayan” oyunuyla Rutkay Aziz ve Dolunay Soysert, “Bir Yastıkta” ile Ali Poyrazoğlu, “Ahududu” ile Nedim Saban, Melek Baykal, Suna Keskin, “Bir Başarısızlık Hikayesi” ile Cengiz Küçükayvaz ve tiyatronun bir çok usta ismi Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM) Beylikdüzü Sahnesi’nde, sanatseverlerle buluşacak.

BAKSM’DE KONSER VE ÇOCUK OYUNLARI

Belediye tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinliklerinde ayrıca minik izleyiciler de unutulmadı. Beylikdüzü Belediyesi Tiyatrosu’nun ücretsiz çocuk oyunları; Dedektif Lole, Seksen Günde Dünya Turu, Orman Yolculuğu, Kırmızı Başlıklı Kız ve Sevimli Boynuz Unıcorn Beylikdüzü Sahnesi’nde olacak. Nisan ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 28 Nisan Pazar günü düzenlenecek konserde ise 7’den 70’e klasikleşmiş şarkılarıyla “Yeni Türkü” müzikseverlerle buluşacak. Doğu Demirkol ve Tahsin Hasoğlu ise stand up gösterileriyle kahkaha tufanı yaşatacak.

BAKSM’de düzenlenecek kültür sanat etkinliklerine katılmak isteyen vatandaşlar, Beylikdüzü Belediyesi’nin kurumsal web sitesi olan www.beylikduzu.istanbul adresindeki etkinlik takvimi üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirler.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Türkiye’nin ilk nükleer hizmet ihracı

Toprak Razgatlıoğlu’ndan muhteşem geri dönüş

Mandalinalar Bursa pazarlarında yerini aldı

Restelli; ‘Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum’

Bursa'da gözyaşı akıtan Çınar, turistlerin ilgi odağı

Bursa'da Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önünde sinema keyfi

Yenişehir’de kaçak Suriyelilere operasyon

Ali Koç, Erzurum Fenerbahçeliler Derneği'ne akreditasyon belgesini verdi

Diyabetli hasta sayısı her geçen gün artıyor

Bursa Emniyeti'nden kritik uyarı! Oltaya gelmeyin!

Yenişehir Belediyespor’da milli transfer

Avrupa Spor Haftası Dilovası'nda kutlandı

İDO vapurunda sır ölüm

Başkan Büyükkılıç, organik ürünleri elleriyle topladı, yemek pişirdi

Bursa’da palet fabrikası alev alev yandı

Başkan Hürriyet’ten festival teşekkürü

Yaşı kadar hapis cezası almıştı, böyle yakalandı

CHP Bergama Gençlik Kolları Başkanı Atakan Tekin: "Demokratik hak kimsenin elinden alınmamalı"

“Dedemin Gözyaşları” gişede liderliği koruyor

Taybıllı Kavun üreticisini dinledi

Kızılcahamam, Sıfır Atık'ta örnek oluyor