Tarih: 14.04.2023 22:32

Bu Şehire Düzgün marketler renk katıyor

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum'un ekonomik dinamiklerinden DÜZGÜN MARKETLER GRUBU, 23 ncü şubesini Dadaşkent’te açtı. Yoğun bir katılımın sağlandığı açılış törenine, halkın yanı sıra; Erzurum Vali Vekili Murat Öztürk, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti İlçe Başkanları, ETSO Başkanı Saim Özakalın, Sivil Kitle Temsilcileri, Kamu Kurum Kuruluş ve Daire amirleri katıldı.

ERZURUM - Tören esnasında bir konuşma yapan; Düzgün Marketler Onursal Başkanı İskender Düzgün; Erzurum'un ekonomik farkındalığına işaret ederek bu şehire hizmet etmenin vermiş olduğu onur ve gururun heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

“Vergi Vermek”

Onursal Başkan İskender Düzgün konuşmasında; Biraz sonra açılışını yapacağımız işletme, 23 ncü şubemiz olarak hizmete girecektir. Bu şubemiz 2 kattan oluşmaktadır. 1 nci kat - Gıda – Temizlik ve Zücaciye den oluşmaktadır. 2 nci kat – Çocuk – Bayan - Erkek giyim ve ofislerden oluşmaktadır. Sadece bu şubemizde şimdilik 40 personel, Toplam şubelerle birlikte 500 ü aşkın personel istihdam etmekteyiz. Ayrıca bize hizmet veren paydaşlarımızı da hesaba katarsak bu sayı 2 katına çıkacaktır. Her zaman bunun mutluluğunu yaşıyor ve yaşatıyoruz.

Düzgün Marketin serüveni 1962 yılında Kavak Mahallesinde “Dikmen Bakkaliyesi” olarak ticari hayatına başladı. Yaklaşık 60 yıl oldu. Bu arada ustam, büyüğüm Rahmetli abim Yusuf DÜZGÜN’ü ve cümle geçmişlerimize Allah’dan rahmet diliyorum. Böyle bir işletmeyi ilimize ve bilhassa Dadaşkent semtimize kattığımız için mutluyuz.

Gururluyuz.

 

 

Değerli Arkadaşlar;

Bize gelen müşteri, manav reyonunda; “2 kilo domates ver”, et reyonunda “1 kilo kıyma ver” deyip, güvenip arkasını dönüyorsa ne mutlu bize. Bizim çalışanlarımıza huzurlarınızda; yöneticisinden, kasiyerine kadar her birine teşekkür ediyorum. Onlar bizi hiçbir zaman mahcup etmediler. Onların ne kadar iyi, samimi, sizden biri olduklarını, siz değerli müşterilerimizden dinliyor ve mutlu oluyoruz. Bizim farkımız budur. Sizlerin eleştirilerine her zaman açık olduk, çünkü bizi buralara sizin eleştirileriniz getirdi. Size karşı hep dürüst, doğru olmak için mücadele verdik. Hatalarımız oldu, çünkü insanız 500 ü aşkın çalışanla günde 30 bin, ayda 900 bin, yılda 10 milyonu aşkın insanı ağırlıyoruz. Ama elimizden geldiği kadar sizleri güler yüzle karşılayıp, mutlu uğurlamanın peşinde olduk. Her zaman piyasa şartlarına göre en kaliteli ve ucuz satmanın mücadelesini verdik. 25 bin kalem ürün hepsinde hesaplı ve ucuz olduk. 3-5 kalem ürünü ucuz göstererek reklam yapmadık. Çünkü biz, her üründe hesaplı ve ucuz olduğumuzu biliyoruz. Açılış, kapanış saatlerimiz, sınırsız servis ağımızla hep sizin hizmetinizde olduk.

Kalite, Hizmet, Güven bizi farklı kılan özelliklerimiz.

Her zaman söylediğimiz ve talep ettiğimiz bir şey var, diyoruz ki; Yereli ve yerli olanı tercih edelim.

Biz ve bizim gibileri…

Neden? Diyorsanız….

Çünkü biz bu şehrin;

• Çimentosuyuz

• Sizden biriyiz

• Gecekonducu değiliz, kalıcıyız

• Sermaye transferi yapmıyoruz

• İyi ve kötü günde Kol kola, El eleyiz

• Komşuyuz, bu şehirde ailemizle birlikte yaşıyoruz.

• Biz siziz, siz bizsiniz

• Daha kaliteli hizmet veriyoruz

• Sizi tanıyor ve anlıyoruz

• Daha ucuz ve hesaplıyız

• Sizi seviyoruz, sizde bizi seviyorsunuz.

Bütün bunlara rağmen eksiğimiz varsa, başımızın tacısınız. Hakaret etmeden bizi eleştirin, bizde sizi dinleyelim daha iyi olalım. Hatamız, eksiğimiz varsa giderelim. Ama siz bizi anlayın, bizde sizi anlayalım.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —