Bursa Osmangazi'de güvenlik personeline 'stres' eğitimi

Bursa Osmangazi

Bursa Osmangazi'de güvenlik personeline 'stres' eğitimi

Osmangazi Belediyesi, kurum içi eğitim programı kapsamında belediyede görevli güvenlik personeline yönelik öfke kontrolü, temel ilk yardım ve oryantasyon eğitimi konularında eğitim semineri düzenledi.

BURSA İGFA- Osmangazi Belediye Başkanlığı bünyesinde görev yapan konularında uzman personel tarafından güvenlik görevlilerine yönelik düzenlenen ve 5 gün süren eğitim seminerine katılan güvenlik personeli, öfke kontrolü, temel ilk yardım ve oryantasyon eğitimi aldı. Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen seminere 5 grup halinde katılan güvenlik personeli, 2,5 saatlik eğitimlerinde belediye bünyesindeki birimler ve çalışma prensipleri ile ilgili oryantasyon, öfke kontrolü ve yaşanabilecek sağlık sorunları karşısında anlık müdahale konularında temel eğitimden geçirildi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kurumsal yapıya sahip bir belediye olarak personele yönelik mesleki eğitimlere büyük önem verdiklerini söyledi. Kurum içi eğitimlerin, kaliteli hizmetin yanında personelin aidiyet duygusunun gelişimine de büyük katkı sağladığını ifade eden Başkan Dündar, “Aynı zamanda aidiyet duygusunu da geliştiren bu eğitimlerimiz, periyodik şekilde sürüyor. Bugüne kadar vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak için TSE-ISO-EN 14000 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi, TSE-ISO-EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, TSE TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi gibi pek çok kalite belgesiyle ilgili kriterleri yerine getirerek bu belgelere sahip olduk. Son olarak bu yıl yaklaşık 6 ay süren çalışmaların ardından, kurumsal bilgi güvenliğinin sağlanmasına dair süreç ve bilgi sistemlerini de içine alan ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesini aldık.  Türkiye’nin en büyük ve en güçlü ilk 5 belediyesinden biri olarak, kendimizle olan yarışımız bundan sonra da devam edecek” diye konuştu.    
 


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Can Dostlar Yeni Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı

Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan İstanbul Esnaf ve Sanatkârlarıyla buluştu

Cihan Yeşilırmak: “Hazırlıklara geç başladık, yine de ligden umutluyuz”

Başkan Büyükkılıç’a, Gastronomi Günleri’nde “duayen” ödülü

Yurt genelinde bugün hava nasıl olacak?

Osmangazi'de Balkan rüzgarı esti

Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin konut depremzedelere teslim edilecek

Görev kuvvetlerinin 'Milli Anadolu Ankası' tatbikatı başarıyla sürüyor

Manisa Ahmetlili kadınlarından şehrin tarihi mekanlarına ziyaret

Tofaş'ın FIBA Europe Cup biletleri satışta

Tiroid sorunları kadınları 5 kat fazla etkiliyor

'Maziden Atiye Ahlat' gençlere ufuk açacak

Bakan Kurum Adıyaman'da dedikodulara noktayı koydu

Manisa'da tarihi Muradiye Mezarlığı’na sahip çıktı

Bursa Osmangazi günü bayram havasında kutladı

Sakarya yeni arterde bisiklet yolu da tamamlandı

Konya'nın Kapsül takımları TEKNOFEST'e damga vurdu

Dilovası'ndan 4 Ekim farkındalığı

TALEP PATLAMASI OLDU! SAVAŞTAN KAÇANLAR İŞTEYİM.COM’A BAŞVURUYOR

Bursa’da trafik düzenlemesi

Düzce'de tehlikeli yolculuğa ceza! Mavi terlik fark ettirdi!