Bursa Yıldırım'da yeni sosyal proje: 'Değirmen Gençlik'

Bursa Yıldırım

Bursa Yıldırım'da yeni sosyal proje: 'Değirmen Gençlik'

Bursa'da Yıldırım Belediyesi gençler için ‘Değirmen Gençlik’ adıyla yeni bir sosyal projeyi hayata geçirdi. ‘İyilik İçin Harekete Geç’ sloganıyla hayat bulan proje ile Yıldırımlı gençler ilçeleri için sosyal sorumluluk projeleri üretecekler.

BURSA (İGFA) - Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği iftar programı ile Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Yıldırım’da bulunan lise öğrencilerinden oluşan gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Değirmen Gençlik Projesini gençlere tanıttı.

Gençler, artık Yıldırım’da hem kendilerinin hem yaşadıkları ilçenin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran, projeler üretebilecekleri sosyal bir organizasyonda buluşuyor.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın gençlere sunduğu Değirmen Gençlik ile Yıldırımlı gençler belediye yönetiminde söz sahibi olabilecekler.

Bu sosyal organizasyon içerisinde doğa yürüyüşleri, geziler, söyleşiler, mahalle sakinlerine ramazan kolisi etkinliği, gökyüzü gözlem noktası planlaması, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarının giderilmesi ve daha birçok hayatın içinden etkinliklerde gençler aktif rol oynayacak. Temelde; insan hakları, hayvan hakları, yeşil ve çevre duyarlılığı, kültürel mirasları koruma gibi konularda gerçekleştirilecek faaliyetlerle gençlerin sosyal sorumluluk bilincini artıracak çalışmalar gerçekleştirilecek. Üstelik Değirmen Gençlik’te eğitimler, söyleşiler, sosyal aktiviteler ve sosyal sorumluluk projeleri olmak üzere birçok farklı hareket alanı bulunuyor.

Gençler, Değirmen Gençlik’teki ve çevrelerindeki insanlarla iletişim kurup yaşadıkları toplumu da daha yakından tanıma imkânına sahip olabilecek.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Balkan Panayırı coşkusu Nilüfer’i sardı

Rasim Arı'dan Almanya çıkarması

Sakarya'nın milli sporcu fabrikası

Bahçelievler katliamında katledilen TİP’li gençler Bursa'da anıldı

Yazgan: Türkiye müteahhitlere ipotek ediliyor

Kapsül Teknoloji Platformu TEKNOFEST 2024’e damga vurdu

Mudanya Mütarekesi'ne uluslararası farkındalık

Hendekli öğrenciler SASKİ'de ders yaptı

Gazeteci Güler: Vatandaşların fay hatlarıyla oynanıyor

Konya'daki samimi daveti karşılıksız bırakmadı

Bursa Gemlik'te festivalin renkli ismine ziyaret

Bakan Yerlikaya'dan ağır yaralı polis memuruna hastane ziyareti

Bursa'da ödüllü bilim insanları gençlerle buluştu

Otomotiv ihracatı yüzde 21 arttı

Kocaeli’nin yazarları Kocaeli’nin kitap fuarında

İstanbul'un kurtuluşunun 101. yılı kutlandı

Posta gönderilerinin sayısı yüzde 7 arttı... Haberleşmede ilk 5 il belli oldu

Malatya'da eski kıyafetlerden geri dönüşüm

Savunma Sanayii'den MANGO CAR'a yakın mercek

Yuvamız İstanbul 'Kısa Mola'lar açıyor

Türk Telekom'dan disleksi farkındalığı için anlamlı mesaj