Bursa'da Osmangazi Çocuk Tiyatrosu perde açtı

Bursa

Bursa'da Osmangazi Çocuk Tiyatrosu perde açtı

Bursa'da Osmangazi Belediyesi tarafından çocuklara tiyatro izleme alışkanlığı kazandırma amacıyla hayata geçirilen Osmangazi Çocuk Tiyatrosu, Grimm kardeşlerin dünyaca ünlü masalı Hansel ile Gretel’i sahneleyerek perde açtı.

BURSA (İGFA) - Her yaş için kültür ve sanat şöleni sunan Osmangazi Belediyesi, Grimm kardeşlerin dünyaca ünlü masalı Hansel ile Gretel’i tiyatro oyunu olarak çocuklar için sahneledi.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde sahnelenen oyunu yaklaşık yüz çocuk izledi. Funda Güler’in hem yönettiği hem de oynadığı tek kişilik oyun, çocukların büyük ilgisini topladı. Grimm kardeşlerin aynı adlı masalından uyarlanan çocuk oyununda, zengin olmak için yanlış yola sapan yetişkinler ile düştükleri zor durumdan kurtulmaya çalışan çocukların hikayesi komik bir dille anlatıldı.

Osmangazi Belediyesi düzenlemiş olduğu bu tür etkinlikler ile çocukların kültürel gelişimine katkı sağlarken, ailelerin de birlikte keyifli zaman geçirmelerine olanak tanıyor. Cumartesi ve pazar günü Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ne aileleriyle birlikte gelen çocuklar, keyifle izledikleri Hansel ile Gratel tiyatro oyununu çok sevdiklerini belirttiler. Çocuklar için düzenlenen etkinliklerin kendilerini de çok mutlu ettiğini belirten aileler de Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Hansel ile Gretel oyunu, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde Cumartesi ve Pazar günleri sahnelenmeye devam edecek.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Adıyaman'da kavga: 3 gözaltı

Adıyaman'da arı kovanlarını çalan şahıs yakalandı!

İzmir Körfezi'ne 'nefes' olacak... Eylem planı açıklanıyor

Bodrum Yarı Maratonu koşuldu

Sakarya Geyve'de personelin promosyonları 18 Ekim'de hesaplarda

Sıcak hava balonları rekora uçtu!

Özbekistan'ın opera ve bale topluluğu Bursa'da

Kayseri Melikgazi 'hava'sını attı!

İstanbul'da rengarenk koşu

Bursa'da Osmangazi Çocuk Tiyatrosu perde açtı

Kayseri Gastronomi Günleri sucuk dönerle başladı

Türkiye ile yeni uluslararası anlaşma

Bursa'da Yeşil Çevre'den 'iş sağlığı' paneli

Bursa'da maNga coşkusu

Derya Bedavacı, Bursa'da yüreklere dokundu

Memduh Büyükkılıç Öğretmenler Odası'nda

Ruanda yatırımı için ikinci kez buluştular

Balkan Panayırı coşkusu Nilüfer’i sardı

Rasim Arı'dan Almanya çıkarması

Sakarya'nın milli sporcu fabrikası

Bahçelievler katliamında katledilen TİP’li gençler Bursa'da anıldı