Tarih: 06.08.2024 11:02

BURSA'DA ÖZEL GÜVENLİĞE TALEP ARTTI

Facebook Twitter Linked-in

SERHAD GÜLER

BURSA / UBA - Bursa'da özel işletmeler, okullar, hastaneler, öğrenci yurtları gibi kurum ve kuruluşlarda özel güvenliğe talep her geçen gün artıyor.

Çeşitli sınavlarla veya mülakatlarla, silahlı-silahsız özel güvenlik eğitimi almışsertifikası olan kişilere buralarda istihdam sağlanıyor.

Artık Türkiye'de özel güvenlik görevlisi bir meslek haline gelirken gün geçtikçe önemi ve bu mesleği yapan kişilere de talep artıyor.

15 YILDIR BURSA'DA EĞİTİM VERİYOR

Bursa'da 15 yıldır güvenlik sektöründe faaliyet gösteren ve Özel Güvenlik Eğitimi veren TMG Özel Güvenlik Eğitim Kurumu yöneticisi Murat Çınar ,özellikle AVM'lerde, kamu kurumlarında ve halka açık kontrollü alanlarda güvenlik görevlisi ihtiyacının arttığı ve bu bağlamda da mesleğe ilginin yoğun olduğunu söyledi. TMG Özel Güvenlik Eğitim Kurumları yöneticisi Murat Çınar, Bu sektör en fazla istihdam sağlayan sektör özel güvenlik görevlisi olarak çalışmak, Güvenlik sektöründebilgi almak veya bu mesleği yapmak isteyenlerin Güvenlik eğitiminde öncü firma olan TMG Özel Güvenlik Eğitim Kurumuyla iletişime geçmesini tavsiye etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —