Çetin Ay: "Türkiye Benim Anavatanım

Çetin Ay:

Türkiye’nin önde gelen uluslararası iş insanı, siyasetçi ve ticaret lideri Çetin Ay, Ulusal Basın Ajansı’na verdiği özel röportajda, Türkiye’ye olan derin bağlılığını ve yurt dışında yaşamasına rağmen ülkesine katkı s

UBA / ÖZEL – Türkiye’nin önde gelen uluslararası iş insanı, siyasetçi ve ticaret lideri Çetin Ay, Ulusal Basın Ajansı’na verdiği özel röportajda, Türkiye’ye olan derin bağlılığını ve yurt dışında yaşamasına rağmen ülkesine katkı sağlama çabalarını samimi bir şekilde dile getirdi 1973 yılından bu yana yurt dışında yaşayan Ay, Türkiye'ye duyduğu sevgi ve sorumluluk bilinciyle, ticaret, siyaset ve iş dünyasında elde ettiği uluslararası başarıları ülkesinin yararına kullanmaya kararlı olduğunu vurguladı. Türkiye’nin tanıtımına, ticaretine ve ekonomisine katkı sağlama hedefini sürdüren Ay, siyasal ve ticari faaliyetleri aracılığıyla ülkesine değer katmaya devam ettiğini ifade etti.

Çetin Ay, yarım asırdır yurtdışında Yaşıyorum, Fırsat buldukça ülkemin tanıtımına, ticaretine, ekonomisine ve siyasal yapısına katkıda bulunmaya gayret ediyorum. Türkiye, benim anavatanım ve her zaman elimden gelen desteği vermeye devam edeceğim."

Ayrıca Ay, bu süreçte hiçbir kişisel çıkar gözetmediğinin altını çizerek, "Özellikle belirtmek isterim ki, benim Türkiye’de bir adamım yok, Allah’ım var. Bu vatan bize ait, bu toprak bize ait. Biz, Allah’ın yardımıyla vatanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu can bu bedende olduğu sürece, ülkemiz için çalışmayı sürdüreceğiz," dedi.

Çetin Ay, uluslararası ticaret, iş dünyası ve siyasette elde ettiği başarıları Türkiye’nin menfaatine sunma arzusunu da dile getirerek, "Uluslararası platformda kazandığım tecrübeleri, ticari ve siyasi fırsatları her zaman Türkiye’nin yararına kullanmaya çalıştım. Yurt dışında edindiğimiz birikimleri, Türkiye’nin ekonomisine, ticaretine, siyasetine ve tanıtımına katkı sağlamak için değerlendirmekten büyük onur duyuyorum," şeklinde konuştu.

Bu açıklamalar, Ay’ın sadece iş dünyasında değil, toplumsal sorumluluk ve siyaset alanında da ne kadar aktif olduğunu ortaya koyuyor. Gençlere ve yeni nesillere ilham verici bir mesaj gönderen uluslararası iş insanı ve siyasetçi, Türkiye’nin kalkınması ve ticaretinin güçlenmesi için herkesin sorumluluk alması gerektiğini belirtti.

Konuşmasını, Türkiye’nin geleceğine olan sarsılmaz inancını vurgulayarak sonlandıran Çetin Ay, "Bu vatan bizim, bu topraklar bizim. Her Türk vatandaşı, ülkesine sahip çıkmalı ve katkıda bulunmalı. Yurt dışında yaşamama rağmen Türkiye’ye olan sevgim ve bağlılığım hiç azalmadı, aksine her geçen gün daha da güçleniyor. Türkiye benim kırmızı çizgim, canımdan değerli," dedi.

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Çetin : "Türkiye Benim Anavatanım

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Oğlu Bursa'dan dağa kaçırılan anne: "Dön geri yavrum. Senin yolun yol değil"

Yunan adalarında Türk turist rekoru

Konya Büyükşehir'den Doğanhisar'a ileri biyolojik AAT

Motosiklet ile gelip 23 yaşındaki genci boynundan vurdu

Marmarabirlik rekor seviyede rekolte bekliyor

ABD’den İsrail’e tam destek vurgusu

Yerli teknoloji harikası Mango Car Adana'da sahne aldı

Ünlülerin dönercisi Serkan Mutlu’nun markası Mutlu Et şimdi Bursa’da!

Uzman Çavuş İntihar Etti

5 ülkenin Bakanı yeni ticaret hacmi için İstanbul'da buluşuyor

Lübnan'da Türk bayrakları gemiler için alarm! Güvenlik seviyesi 3'e çıkarıldı

Selçuklu Sanat ve Tasarım Atölyesi yeni döneme 'merhaba' dedi

Erdoğan’dan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası mesajı

Bursa Osmangazi'de kaçak villa yıkıldı

İnegöl’de sokak hayvanları için yeni adımlar atılıyor

İnegöl Ertuğrulgazi Mahallesinde kaldırım çalışmaları sürüyor

Nilüfer’de ibadethanede detaylı temizlik

İstanbul'un kurtuluşuna 5 günlük özel kutlama

Adım Adım ile birlikte iyilik peşinde koşulacak

Kocaeli'de okul kantinlerine sıkı denetim

Çetin Ay: "Türkiye Benim Anavatanım