CHP’li Yazgan’dan iktidara Edirne tepkisi

CHP’li Yazgan’dan iktidara Edirne tepkisi

CHP’li Yazgan’dan iktidara Edirne tepkisi

CHP’li Milletveklili Ahmet Baran Yazgan, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yapılan konuşmalara tepki gösterdi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’a “Belediyelerimiz, tüm olumsuz koşullara rağmen bütün kaynaklarını hemşerilerimizin hizmetine sunuyor. Bunları görmemek için gözlerine perde inmiş olması gerek. Edirne Milletvekili Sayın Fatma Aksal, bize destek olduysa herhalde bir Bulgar şehrine değil, kendi şehrine destek oldu. Bunu bir marifet gibi göstermek memleketlisine en hafif tabirle saygısızlıktır” tepkisini gösterdi.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’ın “Edirne hala çöp, çamur, çukur içinde. Biz belediyeye her türlü desteği geçen dönem verdik. Altyapı konusunda da destek verdik, çevre düzenlemelerine ama maalesef çok fazla bir aşama kaydedilmedi” sözlerini eleştiren Yazgan, CHP’li belediyelerin sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını yürüttüğünü söyledi.

İktidarın yanlış ekonomik politikaları nedeniyle oluşan yüksek enflasyon ve yaşam pahalılığının toplumun her kesimini ve her kurumunu olumsuz etkilediğini, buna karşın yurttaşların yanında olduklarını aktaran Yazgan, “Ekonomik kriz yokken belediyelerimizin çalışmaları tüm hızıyla devam etti. Şu an bu ekonomik koşullarda işin bu kadar yürümesi bile mucize. Yine de çalışmaya devam ediyoruz. Belediyelerimiz, tüm olumsuz koşullara rağmen bütün kaynaklarını hemşerilerimizin hizmetine sunuyor. Bunları görmemek için gözlerine perde inmiş olması gerek” dedi.

‘BELEDİYELERİMİZİ TAKİP ETSİN’

AKP’li Aksal’ın belediye destek verdiklerine yönelik açıklamasına işaret eden Yazgan, “Edirne Milletvekili Sayın Fatma Aksal, bize destek olduysa herhalde bir Bulgar şehrine değil, kendi şehrine destek oldu. Bunu bir marifet gibi göstermek memleketlisine en hafif tabirle saygısızlıktır. Edirnemiz ve her bir hemşerimiz için elimizden geleni yapmak zaten görevimiz. Sayın Aksal’ın bu açıklaması büyük bir talihsizlik. Sayın Aksal, nedense bir genel başkan yardımcısı ya da sorumlu biri gelince sürekli ‘Biz yardım ettik, yine de olmadı’ gibi laflar ederek herhalde partisinin Edirne’deki başarısızlığını unutturup, gerçeği göstermemeye çalışıyor” ifadelerini kullandı. Yazgan, “Çöp,çamur, çukur diyorsa, önce kendilerine bakacak. Belediyeleri yönetemediler. Edirneliler, ilk seçimde oylarını halkçı belediyecilikten, CHP’den yana kullandı. Keşan, Havsa ve Lalapaşa ilçelerimizde hemşerilerimiz, CHP’yi görmek istedi. Sayın Aksal’a tavsiyem, belediyelerimizin çalışmalarını daha yakından takip etmesidir. Böylece talihsiz açıklamalar ile hemşerilerimizin karşısına çıkmaz” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Okullarda ilk zil 'uyum' için çalacak

Enflasyon muhasebesi kabusu bitti... Keşan esnafı da nefes aldı!

Oyuncu Düzyatan, Türkiye'yi BM'de temsil edecek

Melis Fis sevenleriyle Beylikdüzü'nde buluştu

Körfez'in acil oksijene ihtiyacı var!

'Beceri temelli' yeni ders kitapları hazır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prensi El Suud ile görüştü

MASKİ’den gereksiz kazı iddialarına yanıt

Mudanya Devlet'te 'Üroflowmetri' yenilendi

Manisa Büyükşehir sınavda da öğrencilerin yanında

Tokat'ta yılların içme suyu sorunu çözüldü

Başkan Alemdar Sakarya’da vatandaşlarla kucaklaşıyor

Okula uyum sürecinde doğru yaklaşım tüyoları... İlk gün stresine karşı öneriler

3. İzmit Körfezi Deniz Festivali dolu dolu geçti

Bursa'dan yeni uçuş müjdesi...

Trabzon, İzmir ve Antalya’da gençler arası 'Medya ve İletişim' projesi

Sakarya'da çocuklar park istemişlerdi... Sekiharman’da yüzler güldü

Sakarya'da 'Açık Hava’da unutulmaz hafta sonu

Afazili bireylere çevrimiçi terapi desteği

Ziya Taşkent anısına Sakarya'da unutulmaz gece

Gökyüzü Gözlem Şenliği ile Kocaeli'den uzay gözlemlendi