Cumhurbaşkanı Erdoğan: Takoz siyaseti 2023'te çöpe atılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Takoz siyaseti 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Takoz siyaseti 2023'te çöpe atılacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, 2023 seçimlerinin takoz siyasetinin de çöp sepetine atıldığı bir milat olacağını belirtti. Erdoğan konuşmasında Yunanistan'a da sert tepki gösterdi.

ANKARA (İGFA) - Partisinin genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yunanistan'a hatırlatmak isteriz, kendinize gelin. Amerika'dan, Avrupa'dan sizlere gelen destekler zannediyor musunuz sizi kurtarır? Kurtarmaz. Sadece patinaj yaparsınız başka bir işe yaramaz. " dedi.

Avrupa'nın üç maymunu oynadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Akdeniz'de yaşanan göçmen ölümleri karşısında Batı üç maymunu oynamayı tercih etti. Batı'da mültecilere kapanan kapılar, FETÖ'cü alçaklara PKK'lı teröristlere açılıyor. Alçaklar 2 polisimizi şehit etti" dedi.

"Yunanistan'ı kışkırtarak üzerimize salanların niyetlerini gayet iyi biliyoruz" diyen Erdoğan, "Karası, denizi ve havasıyla ülkemiz savunmasından taviz vermeyecek ama vaktimizi, enerjimizi, dikkatimizi dağıtmaya yönelik kirli senaryolara da pabuç bırakmayacağız. Bir yandan hadsizlere haddini bildirirken hedeflerimizden kesinlikle sapmayacak, kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Batı Trakya ve adalara yığılan silahlar bizim için bir anlam ifade etmez. Çünkü bizim gücümüz ve imkanlarımız bunların çok ötesindedir. Ama bu durumun söz konusu ülke için gizli bir işgal anlamına geldiğini de hatırlatmak isteriz. Netice itibarıyla o topraklarda yüzlerce yıllık emeğimiz ve halen yaşayan çok sayıda soydaşımız, dindaşımız var. Bunlar adına yaşanan gelişmelerden üzüntü duymak da vazifemizdir. Batı Trakya'da herhangi bir derneğin veya okulun adında Türk ifadesinin geçmesinden rahatsızlık duyan Yunanistan'a hatırlatmak isteriz, kendinize gelin" diye konuştu.

https://youtu.be/VBNMWmEon_c

"2023 SEÇİMLERİ TAKOZ SİYASETİNİN DE ÇÖPE ATILDIĞI MİLAT OLACAK"

Erdoğan, yılbaşından sonra ekonomideki rakamları, istikrarı, ekonomideki güçlenerek yürümeyi hep birlikte göreceklerini belirterek, "İnşallah 2023 seçimleri ülkemizdeki pek çok dönüm noktasıyla birlikte takoz siyasetinin de çöp sepetine atıldığı bir milat olacaktır" dedi.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Ticaretin merkezi İnegöl’de Ahilik kültürü yaşatılıyor

Otomobil spor tutkunları Bursa’da buluşuyor

Bursa’da deprem riskini en aza indirecek önemli çalışma

Milas Belediyesi’nden öğrencilere destek

Midenize aşırı yüklenmeyin, çünkü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM işlevselliğini yitirmiş!

Karabağlar Belediyesi’nden parklara yeni dokunuş

Kocaeli İnönü Caddesi esnafına bilgilendirme

Başkan Büyükgöz’den Gebzeli çocuklara hediye

İşte bugün vizyona giren filmler

Marmara'da işverenler istihdamda artış bekliyor

ULUTEK firmasından elektrikli araç kullanıcılarına kapsamlı çözüm

Bursa'da doğal şifa kaynağı 'Tümbüldek' kapılarını açtı

Cargill’in 1000 Çiftçi 100 Bereket programı altıncı yılında 27 ile ulaştı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

TBB: Siyasi yasak da dahil cezai sonuç doğuracak onama toplumsal barışa zarardır!

Vali Yunus Sezer “Edirne Öğretmenevi’nin çehresi değişecek”

Bursa Gemlik, Romanyalı kardeşleri ağırladı

Turizmin varış noktası: “Müze” 

Sakarya YADEM’le yaşlılar spor ve doğayla buluşuyor

Malatya'da öğrenci servislerine sıkı denetim