Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan yolcusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan yolcusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan yolcusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Birinci Zirvesi dolayısıyla 13-14 Aralık'ta Türkmenistan'ı ziyaret edecek.

ANKARA (İGFA)- Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov'un davetine icabetle, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in de iştirak edeceği Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Birinci Zirvesi 14 Aralık Çarşamba günü Avaza'da gerçekleşecek.

Zirvede; ticaret, enerji ve ulaştırma başta olmak üzere, dost ve kardeş üç ülke arasındaki iş birliğinin her alanda daha da derinleştirilmesine dair atılacak adımlar ele alınacak.

Mezkûr alanlarda iş birliğinin ahdi zeminini kuvvetlendirecek muhtelif anlaşmaların da imzalanacağı zirve marjında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ikili görüşmeler gerçekleştirecek.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz