Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kabinede Değişiklik Olabilir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk ve Sırbistan ziyaretleri sonrası uçakta yaptığı açıklamalarda bulundu

UBA - (ANKARA) / Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk ve Sırbistan ziyaretlerinin ardından uçakta basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti'deki değişim süreciyle ilgili sorulara yanıt veren Erdoğan, "Genel Başkan Yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi, kabinede de duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız. Orada da bazı değişiklikler olabilir" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalar, partideki yenilik arayışları ve olası değişimlerin sinyali olarak yorumlandı. Erdoğan'ın sözleri, siyasi arenada dikkat çekti ve kamuoyunda merakla takip edilmeye başlandı. Gelecek dönemde kabinede yapılacak olası değişiklikler, partinin stratejileri ve hedefleri açısından önemli bir etken olacak.



ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz