GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Cumhuriyet Bayramı 'Manga'sı

Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyet Bayramı 'Manga'sı

İzmir'in Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği ve bir hafta süren Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının sonunda sahne alan Manga grubu, ilçede bayram coşkusunu zirveye taşıdı.

İZMİR (İGFA) - Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’in ilan edilişinin 98. yılı Gaziemir’de belediyenin düzenlediği bir hafta süren etkinliklerle kutlandı. Belediyenin 29 Ekim günü düzenlediği etkinlikler, Gaziemir Belediye Hizmet Binası önünden hareket eden ‘Bisiklet Grupları Eşliğinde Gaziemir Korteji’yle başladı. Gaziemirliler bisikletleriyle Gaziemir turu yaptı. Bisiklet turunun ardından Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Abdullah Arda Meydanı’nda flash mob gösterisi yaptı. Seydiköy Geleneksel Oyun Havaları etkinliğinde ise davul zurna eşliğinde ilçenin yöresel oyunları sahnelendi.



üzerinde bayraklarıyla yürüdü. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın eşi Deniz Arda ile birlikte katıldığı korteje Hava Teknik Okulları Kurmay Başkanı Albay Adnan Özer, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, İyi Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sedat Dağ, Memleket Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Nur Dilsiz, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve Gaziemirliler katıldı.

Gaziemir’deki bayram coşkusu Festival Alanı’ndaki Manga grubunun konseriyle devam etti. Manga grubu seslendirdiği şarkılarla muhteşem bir konser, sahne performansıyla da görsel şölen yaşattı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan grup 29 Ekim coşkusunu zirveye taşıdı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: cumhuriyet bayramı 'manga'sı

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin konut depremzedelere teslim edilecek

Görev kuvvetlerinin 'Milli Anadolu Ankası' tatbikatı başarıyla sürüyor

Manisa Ahmetlili kadınlarından şehrin tarihi mekanlarına ziyaret

Tofaş'ın FIBA Europe Cup biletleri satışta

Tiroid sorunları kadınları 5 kat fazla etkiliyor

'Maziden Atiye Ahlat' gençlere ufuk açacak

Bakan Kurum Adıyaman'da dedikodulara noktayı koydu

Manisa'da tarihi Muradiye Mezarlığı’na sahip çıktı

Bursa Osmangazi günü bayram havasında kutladı

Sakarya yeni arterde bisiklet yolu da tamamlandı

Konya'nın Kapsül takımları TEKNOFEST'e damga vurdu

Dilovası'ndan 4 Ekim farkındalığı

TALEP PATLAMASI OLDU! SAVAŞTAN KAÇANLAR İŞTEYİM.COM’A BAŞVURUYOR

Bursa’da trafik düzenlemesi

Düzce'de tehlikeli yolculuğa ceza! Mavi terlik fark ettirdi!

Nilüfer’de “Yerel Yönetimler ve Sağlık” buluşması

Bursa'da üniversite sanayi iş birliğine yeni adım

Başkan Aydın: “Can dostlarımızı 365 gün düşünmemiz lazım”

Muğla'nın suyu anlık olarak izleniyor

Pençe Kilit'te teröristlerin çok sayıda mühimmatına el konuldu

Türkiye-Azerbaycan arasında adalet iş birliği