CW Enerji’den Amerika kıtasında fuar çıkarması

CW Enerji’den Amerika kıtasında fuar çıkarması

CW Enerji’den Amerika kıtasında fuar çıkarması

CW Enerji, birbiri ardına düzenlenen fuarlarda boy göstermeye devam ediyor. Amerika kıtasına çıkarma yapan firma, 21-22 Ağustos tarihleri arasında Miami’de gerçekleşen The Energy Expo, 27-29 Ağustos tarihleri arasında Brezilya’da gerçekleşen Inter Solar South America ve 9-12 Eylül tarihleri arasında da Kaliforniya'da düzenlenen RE+ Fuarı’nda modern teknoloji ile geliştirdiği ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

ANTALYA (İGFA) - CW Enerji, Amerika kıtasında adeta gövde gösterisi yaptı. Firma, Miami, Brezilya ve Kaliforniya’da gerçekleştirilen üç ayrı fuara katılım sağlayarak, birbirinden değerli ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Fuarlar hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, ilk olarak 21-22 Ağustos tarihleri arasında Miami Macc Convention Center’de düzenlenen The Energy Expo’ya, ardından 27-29 Ağustos tarihleri arasında Brezilya Expo Center Norte Sao Paulo’da gerçekleştirilen Inter Solar South America’ya ve son olarak CW Energy USA ile 9-12 Eylül tarihlerinde Kaliforniya'daki Anaheim Convention Center’de düzenlenen RE+ Fuarı’na katılım sağladıklarını söyledi.

Türkiye’de olduğu gibi uluslararası arenada da fark yaratan ürünleri ile dikkatleri üzerlerine çektiklerini ifade eden Sarvan, “Fuarlarda AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiğimiz ürünlerimizi katılımcılarla bir araya getirdik. Fuarlarda hem sektördeki gelişmeleri yakından görüyoruz hem de ürünlerimizi katılımcılara tanıtma imkanı buluyoruz. Fuarlara en iyi şekilde hazırlanarak uzman ekip arkadaşlarımızla birlikte ziyaretçilerimize ürünlerimizi detaylı bir şekilde anlatıyoruz. Her iki fuar da güzel ve verimli geçti” dedi.

Her fuarda olduğu gibi bu fuarlarda da mevcut ve potansiyel müşterileri ile çeşitli görüşmeler yapma şansı yakaladıklarını ifade eden Sarvan, fuarlarda dünyanın birçok ülkesinden gelen ziyaretçilerle bir araya geldiklerini ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

ÜLKEMİZİ ULUSLARARASI ARENADA DA BAŞARIYLA TEMSİL EDİYORUZ

Stantlarında güneş enerjisi çözümlerini, hayata geçirdikleri yeni projelerini ve sürdürülebilir enerji çözümlerini sergilediklerini ve ziyaretçilerine ürünlerini detaylı bir şekilde aktardıklarını dile getiren Sarvan, “The Energy Expo, Inter Solar South America ve RE+ Fuarı’nda yerli ve milli olan güneş panellerimizi sergiledik. CW Enerji olarak, Türkiye’de üretilen ürünlerin dünya pazarında da yer alabileceğini gösteriyoruz. Türkiye’de ürettiğimiz güneş enerjisi ürünlerimizle dünya pazarında da güçlü bir şekilde yer alarak, yerli üretimimizle global ölçekte de rekabet edebileceğimizi kanıtlıyoruz. Ülkemizi uluslararası arenada da başarıyla temsil ediyoruz. Bu bizim için büyük bir gurur” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

İstanbul-Moskova arasında iş birliği protokolü

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzzetbegoviç'i Dolmabahçe'de ağırladı

Bakan Tekin'den Adıyaman'da eğitime toplu temel

ESDER'den Bursa esnafına destek

Başkan Kasım Bulan: “Milletvekili Sakık, burası asıl senin babanın çiftliği değil”

BAJA Şampiyonası’nda Melis Aksöz’ün hedefi podyum görmek

Kırmızı et fiyatları ateş pahası

Afra Gürlüler ve Özkan Kaya nişanlandı

Bakırköy’de afet farkındalık eğitimleri sürüyor

Neşet Ertaş Muğla’da anıldı

Evlenecek çiftler ilk darbeyi ekonomiden alıyor

Aort kapağını ameliyatsız değiştirmek mümkün!

Tarihi Yenişehir Panayırı 40 yıl sonra yeniden kuruluyor

Bursaspor ikinci iç saha maçını da kapalı gişe oynayacak

YASAV yeni sezona bu akşam merhaba diyecek

Sıfır Atık'ta 185 milyar TL ekonomiye geri kazandırıldı... 7. yıl sloganı belirlendi

2,9 milyar TL'lik tarımsal destekler hesaplarda

İletişim'den 'Suriyelilere özel hastane' iddialarına açıklama

Başkan Yıldız Kaklıç’ta yol sözünü tuttu

Bakan Tekin, 26. Besni Eğitim Bayramı'nda konuştu

Adem Şahin, New Jersey'de 4. evre kanserle mücadele ediyor