Darıca Türkelispor son nefeste galibiyeti perçinledi

Darıca Türkelispor son nefeste galibiyeti perçinledi

Darıca Türkelispor son nefeste galibiyeti perçinledi

Darıca Türkelispor, nefesleri kesen sezonun ilk maçında evinde konuk ettiği Yuvacıkspor’u geriden gelerek 2-1 devirdi ve 2024-25 sezonuna 3 puanla merhaba dedi.

KOCAELİ (İGFA) - Darıca’nın Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi Darıca Türkelispor, şampiyonluk hedefi ile başladığı sezonun ilk maçında sahasında ağırladığı Yuvacıkspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleyi; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkan Köksal Şakar ve ilçe yöneticileri, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ve ilçe yöneticileri, Darıca İlçe Spor Müdürü Resul Kotan, KOSİDEF Genel Başkanı Zekeriya Demirkıran, amatör spor kulübü başkanları ve yöneticileri, meclis üyeleri, iş insanları, spor adamları ile çok sayıda Darıcalı takip etti.

TUNÇ’UN TALEBELERİ, EKSİKLERE RAĞMEN MAÇI KOPARDI

Levent Tunç komutasında bu sezon ilk resmi maçına çıkan Darıca Türkelispor, zorlu maça sakatlıklarından dolayı Görkem ve Murat gibi oyuncularından yoksun çıktı. Uzun süre gol aradığı rakip kaleyi bir türlü aşamayan turuncu beyazlılar, 74.dakikada kalesinde gördüğü şok golle 1-0 geriye düştü. Golü şokunu üzerinden çabuk atan Darıca temsilcisi, Recep’in 79.dakikadaki golü ile skora yeniden denge getirdi:1-1 Üstünlük golü aradığı dakikalarda Bedirhan’ın çift sarı karttan gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kalan Türkelispor, 87.dakikadan itibaren rakip kalede 1 kişi eksik gol aradı. Uzatma dakikalarında rakip kaleyi abluka altına alan Darıca ekibi, 90+8’de Burak Taşdemir’in penaltı golüyle öne geçerek stresli maçı 2-1 kazanmasını bildi.

BAŞKAN YILMAZ’DAN TEBRİK VE TEŞEKKÜR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da izlediği mücadele sonunda açıklamalarda bulunan Darıca Türkelispor Başkanı Ferhat Yılmaz, “Yeni sezonun ilk maçında sahamızda karşılaştığımız Yuvacıkspor karşısında maçın son saniyesine kadar gösterdikleri üstün mücadele ile karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan takımımızı tebrik ediyoruz. Şampiyonluk yürüyüşümüzün ilk 90 dakikasında bizleri yalnız bırakmayan Darıca protokolümüze ve destek veren tüm Darıca halkına teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Altın kaplamalı kebap sonrası 'To-Keb Burger'

Dünya Doktorları'ndan Lübnan’daki krize ateşkes çağrısı

Konya bir AAT de Taşkent'te kazandırıyor

Veteriner Hekimler Bursa Mudanya'da buluştu

Food Point 250’yi aşkın yabancı alıcıyı ağırladı

Sakarya ikinci kez dünya sahnesine çıkıyor... Ev sahipliği resmen onaylandı!

Bursa'da yeni doğan tayların tescili sürüyor

Sakarya Taraklı yeni yüzüyle sakinlerden tam not aldı

Başkan Ovalıoğlu: Kadınlar karar verici konumda olmalı

'Renklerin İzine' Bursa LÖDER'in yanında

Bursa Gemlik'te CHP'den çocuk istismarına tepkili eylem

Trenlere milli check-up! Sistem Ankara'dan kontrol edilecek

Konya Selçuklu'nın yollarına konfor

Antalya'da gitar festivali sona erdi

Bilecik’te jandarma ve polisten ortak operasyon

Torunu Hasan Ali Yücel’in hayatı Bursa Osmangazi'de anlatıldı

Mardin Artuklu Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Kayseri Büyükşehir bilişim ekibini belirledi

Güney Afrika ve Sri Lanka büyükelçileri Kayaşehir'i gezdi

Darıca Türkelispor son nefeste galibiyeti perçinledi

Bilecik'e AFAD Eğitim Merkezi kuruluyor