Derya Bulut, İğneada da konferansa katıldı

Derya Bulut, İğneada da konferansa katıldı

Derya Bulut, İğneada da konferansa katıldı

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, İğneada’da düzenlenen ve 12-14 Eylül tarihlerini kapsayan “4. Uluslararası Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Malzeme Teknolojileri Konferansı”nın açılış oturumuna katıldı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Buradaki konuşmasında, doğa bilimleri, mühendislik ve malzeme teknolojilerinin, yalnızca akademik disiplinler değil, aynı zamanda günlük yaşamımızı şekillendiren, geleceğimizi inşa eden ve sürdürülebilir kalkınmanın temel taşlarını oluşturan alanlar olduğunu ifade eden Bulut, "Böyle önemli konferanslar, bilim ve teknolojinin geniş spektrumunu kapsayan bir platform sunarak, bilgi alışverişi sağlama noktasında önemli rol oynar. Biz de Kırklareli Belediyesi olarak, teknolojik yeniliklerin ve bilimsel araştırmaların topluma olan katkısının farkındayız. Bu nedenle, sürdürülebilir şehircilik uygulamalarını teşvik ediyor, çevre dostu projelere öncelik veriyor ve bilim insanları ile işbirliği yaparak daha yaşanabilir bir kent yaratmayı hedefliyoruz" dedi.

Geleceğin zorluklarını aşmak ve fırsatları değerlendirmek için, bilim ve teknolojiyi rehber edinmek gerektiğini belirten Bulut, "İnanıyorum ki bu konferans, hepimize bu yolda yeni ufuklar açacak ve daha iyi bir gelecek inşa etmek için ilham verecektir. Bu önemli konferansa ev sahipliği yapan Kırklareli Üniversitesi’ne ve Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Bülent Şengörür’e, organizasyon komitesine, tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: derya bulut iğneada da konferansa katıldı

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Mudanya Mütarekesi’ne 9 günlük özel ve geniş program

Yıldırım’da kadınların içi rahat

Bursa’nın e-ticaret şampiyonu ödüllendirildi

Rumeli Balkan camiası 8 Ekim'de Anıtkabir'de toplanıyor

Ticaretin merkezi İnegöl’de Ahilik kültürü yaşatılıyor

Otomobil spor tutkunları Bursa’da buluşuyor

Bursa’da deprem riskini en aza indirecek önemli çalışma

Milas Belediyesi’nden öğrencilere destek

Midenize aşırı yüklenmeyin, çünkü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM işlevselliğini yitirmiş!

Karabağlar Belediyesi’nden parklara yeni dokunuş

Kocaeli İnönü Caddesi esnafına bilgilendirme

Başkan Büyükgöz’den Gebzeli çocuklara hediye

İşte bugün vizyona giren filmler

Marmara'da işverenler istihdamda artış bekliyor

ULUTEK firmasından elektrikli araç kullanıcılarına kapsamlı çözüm

Bursa'da doğal şifa kaynağı 'Tümbüldek' kapılarını açtı

Cargill’in 1000 Çiftçi 100 Bereket programı altıncı yılında 27 ile ulaştı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

TBB: Siyasi yasak da dahil cezai sonuç doğuracak onama toplumsal barışa zarardır!

Vali Yunus Sezer “Edirne Öğretmenevi’nin çehresi değişecek”