Dr. Çoruhlu: Uzun ve sağlıklı yaşamak mümkün

Dr. Çoruhlu: Uzun ve sağlıklı yaşamak mümkün

Dr. Çoruhlu: Uzun ve sağlıklı yaşamak mümkün

14. Kocaeli Kitap Fuarı’nda konuşan yazar ve Dr. Ayşegül Çoruhlu, bilimsel yöntemler ışığında yaşlanmaya son verecek bilgilerin yer aldığı “Longevity Planı” adlı kitabından bahsetti

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve bu yıl 14’üncü kez kapılarını açan Kocaeli Kitap Fuarı tüm heyecanıyla devam ediyor. Çok sayıda etkinliğin düzenlendiği fuar, birbirinden önemli konu ve konuklarıyla dikkat çekiyor. Bu kapsamda Akçakoca Konferans Salonu’nda düzenlenen oturumda yazar ve Dr. Ayşegül Çoruhlu, uzun ve sağlıklı yaşamanın mümkün olduğunu söyledi.

“YAŞLANMA BİR HASTALIKTIR”

“Longevity Planı” adlı kitabının içeriğinde yer alan uzun ve sağlıklı yaşam formüllerini kendisini dinlemeye gelenlere anlatan yazar ve Dr. Ayşegül Çoruhlu, Longevity adı verilen bu yeni tıbbın hedefi, sizi hastalıklarınızın henüz başlamadığı gençlikteki sağlığınıza döndürmektir. Unutmayın, yaşlanma bir hastalıktır. Tedavi edilebilir, durdurulabilir. Bu kitapta öğreneceğiniz yöntemler sayesinde zamana karşı bir savaşla yaşlanmak yerine gençleşebileceğinizi göreceksiniz” dedi.

DEDELİK-NİNELİĞİN MODASI GEÇTİ

Sağlıklı yaş almanın elimizde olduğuna dikkat çeken Dr. Çoruhlu, “Elbette kimse 100 yaşına kadar yaşayıp da son 20 yılını ağrılar ve sancılarla geçirmek istemez. Size bir haberim var. Şu andan itibaren dedelik-nineliğin modası geçti. Bizler öyle yaşlanmayacağız. Bilim insanları geriye doğru yaşlanmanın mümkün olacağını söylüyor. İşte Longevity Planı, o zamana en az zararla, en sağlıklı halinizle ulaşmak,  o güne olabilen en geç hücrelerle varabilmek için rehberiniz olacak. Biyolojik olarak yerinizde saymaya başladığınızda şu anki durumunuzdan daha iyi bir halde olmanın yollarını fark edeceksiniz” ifadelerini kullandı. Dr. Çoruhlu’ya konuşmasının sonunda Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli’nin tanıtımı için hazırlamış olduğu Havadan Fotoğraflarla Kocaeli adlı kitap hediye edildi.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Karacabey Belediyesi’nden önemli altyapı adımı

Triatlon Türkiye Kupası Mudanya'da yapılacak

BAL 9. grupta ilk haftanın lideri Kapaklıspor

Kocaeli'de çocuklar 'kitap'larla büyülü yolculuğa çıktı

Tonlarca atık geri dönüşüme kazandırıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Fırat Kalkanı bölgesinde 4 terörist daha etkisiz!

Başkan Büyükakın'dan Gazze çağrısı

Muğla'da alt geçide renk geldi

Bursa Osmangazi Zabıtası'ndan huzur operasyonu

Konya Büyükşehir'in potada zirve yürüyüşü sürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail’in soykırım politikası artık son bulmalı!

Osmangazi'de pembe balonlar meme kanserine farkındalık için uçuruldu

Keşanspor deplasmandan puansız döndü

Hukuk fakültesi öğrencilerinden kadın cinayetlerine tepki

İİMEK Yürütme Kurulu, İŞKUR’da toplandı

İBB’den iş arayanlara ulaşım desteği 

Edremit’te Ahilik Haftası kutlanıyor

Balkan Panayırı iki günde binlerce kişiyi ağırladı

Konya Büyükşehir 2024-2025 sezonunda çiftçiye 18 farklı türde tarımsal destek verecek

Dr. Çoruhlu: Uzun ve sağlıklı yaşamak mümkün