Tarih: 21.08.2024 20:04

DÜNYA TÜRK BİRLİĞİ İZMİR BÖLGE BAŞKANLIĞINA ERKAN ÇAKILLI ATANDI

Facebook Twitter Linked-in

BURSA / UBA - Dünya Türk Birliği Güney Marmara ve Ege Bölge Başkanı Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan tarafından İzmir İl Başkanlığına resmi olarak Erkan Çakıllı atandı.
DTB, Dünya Türk Birliği'nin resmi olarak Ankara'da kurulmasının ardından Güney Marmara ve Ege Bölgelerinde Bölge Başkanı Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan önderliğinde İzmir, İl Başkanlığına Erkan Çakıllı resmi olarak atandı., 

Dünya Türk Birliğinin kurulmasının tarihsel ve sevindirici bir adım olduğunu belirten Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan 'da atama yaptığı İzmir İl Başkanı Erkan Çakıllı ve kurulacak yönetiminin Türk Devletlerine hayırlara vesile olmasını belirtti. 

Bölge Başkanı Alkan, Birliğe elinden gelen katkı ve desteği vereceğini, Birlik yönetim kurulu üyeleri ile oluşuma katkı veren tüm kurum ve kişilere teşekkür ettiğini söyledi. 
Dünya Türk Birliği İzmir İl Başkanlığına atanan Erkan Çakıllı ise görevi en iyi şekilde yürüteceğini söyledi. Ekip Polis Haber Gazetesi ve Ulusal Basın Ajansı İzmir Bölge temsilcilik görevine atanan Erkan Çakıllı ise görevi ve gazetecilik mesleğini en iyi şekilde yapacağını ifade etti.

Atama görevlendirmesinde Dünya Türk Birliği Bursa İl Başkanı Cemalettin Açar ve Genel Başkan Danışmanı Enver Güler'de hazır bulundular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —