Tarih: 15.05.2024 13:44

DÜNYA TÜRK BİRLİĞİNDEN BAŞKAN KOÇAK'A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

ÇERKEZKÖY / UBA - Dünya Türk Birliği Genel Başkan Danışmanı ve Ulusal Basın Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Enver Güler, TÜRK İŞ Konfederasyonu Tekirdağ il Başkanı ve Çerkezköy TÜRK METAL Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak'ı makamında ziyaret etti. Başkan Koçak ve Güler bir süre güncel konular hakkında sohbet ettiler.

Ziyarette Gazeteci Güler ; Türk Metal Sendikası’nın Türkiye’nin önde gelen sendikalarından biri olduğunu belirterek, " Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesinin Başkan Murat Koçak öncülüğünde  çalışmalarınızı Basın'dan sürekli takip ediyoruz . Trakya' nın ve Marmara Bölgesinin en başarılı sendikası olduğunuzu ve büyük başarılara imza attığınızdan dolayı şahsım ve Dünya Türk Birliği adına sizleri ve ekibinizi tebrik ediyorum.” dedi. 

TÜRK İŞ Konfederasyonu Tekirdağ il Başkanı ve Çerkezköy TÜRK METAL Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak ise sohbetinde “Önemli olan en iyisini yapmaktır. Sendika olarak işçi arkadaşlarımızın  her türlü derdine ortak olmayı misyon edindik. Bizler işçi dostuyuz. Bizler arkadaşlarımızla beraber varız.” İfadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —