Emekliler Derneği Başkan Adayı AK; Emeklilerimizin hakkını almak için var gücümüzle koşacağız

Emekliler Derneği Başkan Adayı AK; Emeklilerimizin hakkını almak için var gücümüzle koşacağız

.

ERZURUM / UBA - “Emeklilerimizin hakkını almak için var gücümüzle koşacağız”
Türkiye Emekliler Derneği’nin Erzurum Şube Başkanlığı’nın 3 Temmuz’da yapılacak kongre öncesi adaylığını açıklayan Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkan Adayı tecrübeli isim Hikmet Ak, “Bilgi birikimi ve tecrübelerimizle güzel hizmetlerde bulunacağız. Bizler de Emekliler Derneği olarak yapacağınız hizmetlerde her zaman destekçiniz olacağız.” dedi.

'SAĞLIKLI YAŞAM İMKÂNI KALMADI'
Başkan Adayı Hikmet Ak, memurlar, kamu işçileri ve asgari ücretlileri ekonomik olarak rahatlatacak acil tedbirlerin alınması gerektiğini ifade ederek
"Alın teri vererek emekliliğini hak eden ve hayatlarını düşük maaşla idam ettiren kıymetli Emeklilerimiz  aynı marketten aynı ekmeği aynı fiyatta alamıyor. Düşük maaşla ev geçindirmek durumunda  kalan, çocuklarına harçlık veremeyen emeklileimiz ne yazık ki yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürebilme imkanı kalmamıştır. Hayatlarını bu memleketin imar ve inşası için harcamış ve yıllarca prim ödeyerek kutsal hak olarak tanımladığımız, emekliliğe erişen topluluğumuzda büyük bir hüsranla karşılanmıştır. Hikmet Ak olarak yönetimim ile birlikte emeklilerin gür sesi olacağız.”

“KOŞAN EKİP OLACAĞIZ"
Hizmet için Dernek Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Hikmet Ak, "Ülkemizde emeklilerimizin sorunlarını herkes biliyor.
Geçim sıkıntısı çeken emekli kardeşlerimiz geçmişten bugüne haklarını bir türlü alamıyor. İlimizde emeklileri temsil noktasında hizmet veren derneğimizde tecrübeli yönetimimizle kongremizin 3 Temmuz 2024 gününde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 3 Temmuz’da Erzurum'a gelişinin 105 .yıl dönümünde yapılması bizim için çok anlamlı olmuştur. Oluşturduğumuz güçlü bir yönetimimizle birlikte değerli emektar, emekli kardeşlerimizin,  alın terlerini, haklarını savunmak için asla susmayacağız ve hangi siyasi parti olursa olsun, Erzurum’dan Gazi Meclisimiz Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) sesimizi duyuruncaya kadar haklı mücadelemizi sürdüreceğiz. Yenilikli projelerimizle emekli kardeşlerimizin sesi olacağız. Biz durmayacağız, koşan ekip olacağız.

En aktif dernek olmamıza rağmen, protokollerde yer alamıyoruz. Öncelikle protokollerde derneğimizi temsil etmek için çalışma yapacağız. Dernek lokallerimizi sadece üyelerimize en iyi hizmeti sunabilmek için kullanacağız. Üye güncellemesi ile birlikte her üyemize kimlik kartı çıkartacağız, ayrıca esnaflarımızla görüşüp, emeklilere indirim yapmalarını sağlayacağız. Kongre sürecinde adaylığımız noktasında bizlere yakın ilgisini esirgemeyerek destek veren değerli tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu onurlu hizmet yolunda adaylığımız inşallah hayırlara vesile olur” diye konuştu.



ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Türkiye’nin ilk nükleer hizmet ihracı

Toprak Razgatlıoğlu’ndan muhteşem geri dönüş

Mandalinalar Bursa pazarlarında yerini aldı

Restelli; ‘Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum’

Bursa'da gözyaşı akıtan Çınar, turistlerin ilgi odağı

Bursa'da Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önünde sinema keyfi

Yenişehir’de kaçak Suriyelilere operasyon

Ali Koç, Erzurum Fenerbahçeliler Derneği'ne akreditasyon belgesini verdi

Diyabetli hasta sayısı her geçen gün artıyor

Bursa Emniyeti'nden kritik uyarı! Oltaya gelmeyin!

Yenişehir Belediyespor’da milli transfer

Avrupa Spor Haftası Dilovası'nda kutlandı

İDO vapurunda sır ölüm

Başkan Büyükkılıç, organik ürünleri elleriyle topladı, yemek pişirdi

Bursa’da palet fabrikası alev alev yandı

Başkan Hürriyet’ten festival teşekkürü

Yaşı kadar hapis cezası almıştı, böyle yakalandı

CHP Bergama Gençlik Kolları Başkanı Atakan Tekin: "Demokratik hak kimsenin elinden alınmamalı"

“Dedemin Gözyaşları” gişede liderliği koruyor

Taybıllı Kavun üreticisini dinledi

Kızılcahamam, Sıfır Atık'ta örnek oluyor