Enerji teknolojileri Eylül’de İstanbul’da buluşacak

Enerji teknolojileri Eylül’de İstanbul’da buluşacak

Enerji teknolojileri Eylül’de İstanbul’da buluşacak

Solar İstanbul Güneş Enerjisi, Depolama, E-Mobilite ve Dijitalleşme Fuarı 22-25 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak. Başta Fransa, İspanya, İtalya, Polonya, Rusya, Hindistan, Amerika, Çin, Tayvan ve Kore’den olmak üzere 38 ülkeden 2 bin 500’ü yabancı toplam 8 bin iş insanı enerji sektöründeki son teknoloji ürünleri yerinde inceleyecek.

İSTANBUL (İGFA) - Solar İstanbul Güneş Enerjisi, Depolama, E-Mobilite ve Dijitalleşme Fuarı 22 – 25 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde Türkiye’nin ilk enerji fuarı olan 26. ICCI – Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı ile eş zamanlı düzenlenecek.

TG EXPO tarafından, Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED), Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) ve Güneş Enerjisi Yatırımcılar Derneği (GÜYAD), Enerji Sanayicileri ve yenilenebilir enerji sektöründe çok önemli başarılara imza atmış İş Adamları Derneği (ENSİA) iş birliği ile, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) destekleriyle organize edilecek fuarda, 38 ülkeden 2 bin 500’ü yabancı olmak üzere toplam 8 binin üzerinde ziyaretçi ağırlanacak.

Fuardaki B2B Alım Heyeti Programı kapsamında ihracatçı firmalar, hedef ülkelerden gelen uluslararası satın alma heyetleri ile ikili iş görüşmesi yapma fırsatı bulacak. Başta Bağımsız Devletler Topluluğu, Balkan Ülkeleri, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Körfez Ülkeleri’nden gelen sektör profesyonelleri bir araya gelecek. Ekolojik anlayışı yatırım hedefleri ile birleştiren fuar Alım Heyetleri Programı ile yatırımcıların çekim merkezi konumunda olacak.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı günlük yolcu rekorunu kırdı

Edirne İpsala'da çeltik üreticisi mutsuz!

Yenişehir’de kadınlar HATUNİŞİ ile söz sahibi olacak

TEMA eğitim programlarına başvurular başladı

Zafer Partisi'nden Bursa'nın üç ilçesine atama

Bahar Eriş: Çocukların umudunu kırmayalım

Uluslararası Kadın Dayanışma Derneği'nden kadın cinayetlerine sert tepki

Adıyaman’da Filistin’e destek yürüyüşü

İslami Değerler Külliyesi'nde Havuz Kur'an Kursu İçin İmza Töreni Gerçekleşti

İşte okuma hızını yüzde 35 artıran yazı karakterleri

İzmit'te 'Gülümse Kahvaltı Evi' misafirlerini ağırlıyor

Eker I Run Koşusu’na Bursa Büyükşehir’den destek

Kahramanmaraş sanayi esnafına 1,5 milyon TL'lik destek

Adıyaman'da kavga: 3 gözaltı

Adıyaman'da arı kovanlarını çalan şahıs yakalandı!

İzmir Körfezi'ne 'nefes' olacak... Eylem planı açıklanıyor

Bodrum Yarı Maratonu koşuldu

Sakarya Geyve'de personelin promosyonları 18 Ekim'de hesaplarda

Sıcak hava balonları rekora uçtu!

Özbekistan'ın opera ve bale topluluğu Bursa'da

Kayseri Melikgazi 'hava'sını attı!