Erzurum Kent Konseyi’nden Acun Ilıcalı’ya destek…

Erzurum Kent Konseyi’nden Acun Ilıcalı’ya destek…

Fenerbahçe'nin başkan adaylarından Aziz Yıldırım’ın, iş insanı ve spor dünyasının sevilen ismi Acun Ilıcalı'yı hedef alan ithamlarına, Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer tepki gösterdi.

CEM BAKIRCI

ERZURUM / UBA - Fenerbahçe'nin başkan adaylarından Aziz Yıldırım’ın, iş insanı ve spor dünyasının sevilen ismi Acun Ilıcalı'yı hedef alan ithamlarına, Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer tepki gösterdi.

Başarılı projeleri ve yatırımlarıyla ülkesini ve memleketi Erzurum’u layıkıyla temsil eden Acun Ilıcalı’nın her zaman yanında olduklarını ve kendisini desteklediklerini ifade eden Başkan Tanfer, Ilıcalı’ya yönelik ithamların yersiz ve değersiz olduğunu vurguladı.

“Yardımsever ve Merhametli bir yürek taşıyor”

Ülkesinin değerlerine her zaman önem veren, kişiliği, saygınlığı, mütevaziliğiyle Acun Ilıcalı’nın bir değer olduğunu dile getiren Başkan Tanfer şunları söyledi; “Tırnakları ile kazıyarak başarıyı elde etmiş, Dadaşlığın tüm hasletlerini taşıyan, yardımsever ve merhametli bir yüreğe sahip olduğunu bildiğimiz ve vakur duruşuyla tanıdığımız, ülkesi ve memleketi için değerli yatırımlara imza atan kıymetli kardeşimiz Acun Ilıcalı’ya yönelik mesnetsiz suçlamaları kabul etmemiz mümkün değildir. Erzurum Kent Konseyi olarak, Yüreğinde vatan sevgisi ile yüzyılın depreminde devletinin her daim yanında olarak vatandaşların yaralarına merhem olan, yardım sever iş insanı hemşehrimizin her zaman destekçisi olduğumuzu buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek veren Acun Ilıcalı’nın, ‘Nerede olursam olayım, benden bir görev istenirse, yerine getiririm. Dayanışma günlerindeyiz’ sözleri hafızalarımızdan silinmedi. Depremzedelere desteğini esirgemeden daima devletinin yanında olduğunu göstermiştir, göstermeye de devam etmektedir. Sayın Aziz Yıldırım’a son sözümüz; Dadaş; hiçbir şey uğruna milli karakterini titizlikle muhafaza eden Erzurumludur. Dadaş; özü sözü doğru, zalimin karşısında mazlumun yanında olan, geleneklerine bağlı törelerine saygılı adamdır. Dadaş; Üstünken ve güçlüyken bile hoşgörülü olabilmektir. Seçimler kazanılır, kaybedilebilir buna da saygı göstermemiz ve dost kalabilmektir. İşte kıymetli hemşehrimiz Acun Ilıcalı’nın kimliği ve kişiliği de bu tarife harfiyen uymaktadır. Bu vesile ile sevgili Acun Ilıcalı’ya ailesi ve sevenleriyle birlikte sağlıklı huzurlu ömürler diliyoruz”



ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Türkiye’nin ilk nükleer hizmet ihracı

Toprak Razgatlıoğlu’ndan muhteşem geri dönüş

Mandalinalar Bursa pazarlarında yerini aldı

Restelli; ‘Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum’

Bursa'da gözyaşı akıtan Çınar, turistlerin ilgi odağı

Bursa'da Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önünde sinema keyfi

Yenişehir’de kaçak Suriyelilere operasyon

Ali Koç, Erzurum Fenerbahçeliler Derneği'ne akreditasyon belgesini verdi

Diyabetli hasta sayısı her geçen gün artıyor

Bursa Emniyeti'nden kritik uyarı! Oltaya gelmeyin!

Yenişehir Belediyespor’da milli transfer

Avrupa Spor Haftası Dilovası'nda kutlandı

İDO vapurunda sır ölüm

Başkan Büyükkılıç, organik ürünleri elleriyle topladı, yemek pişirdi

Bursa’da palet fabrikası alev alev yandı

Başkan Hürriyet’ten festival teşekkürü

Yaşı kadar hapis cezası almıştı, böyle yakalandı

CHP Bergama Gençlik Kolları Başkanı Atakan Tekin: "Demokratik hak kimsenin elinden alınmamalı"

“Dedemin Gözyaşları” gişede liderliği koruyor

Taybıllı Kavun üreticisini dinledi

Kızılcahamam, Sıfır Atık'ta örnek oluyor