Eskişehirspor Osmanlı 1453’ü 6-0’la geçti ve liderliğe yükseldi

Eskişehirspor Osmanlı 1453’ü 6-0’la geçti ve liderliğe yükseldi

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig’de Osmanlı 1453’ü 6-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi ve taraftarlarını sevindirdi. Maç soğuk havada 15 bin taraftarın önünde oynandı.

UBA/(ESKİŞEHİR) -  Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig’de mücadelesine devam ediyor. Siyah Kırmızılılar sahasında karşılaştığı Osmanlı 1453’ü 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. Maç, Eskişehir Yeni Stadyumu’nda oynandı ve soğuk havaya rağmen 15 bine yakın taraftar tribünlerdeki yerini aldı. Maça hızlı başlayan Eskişehirspor, 13. dakikada Yakup Ekinci’nin golüyle 1-0 öne geçti. Takımın ikinci golü ise 22. dakikada Yakup Demirci’nin ayağından geldi. Yakup Demirci, 33. dakikada attığı bir diğer golle skoru 3-0’a getirdi ve Eskişehirspor’un üstünlüğünü perçinledi.
İlk yarının bitimine saniyeler kala Cengizhan Avcı, takımının dördüncü golünü attı ve Eskişehirspor soyunma odasına 4-0’lık avantajla girdi. İkinci yarıda da hız kesmeyen Eskişehir temsilcisi, 66. dakikada Necati Önal’ın golüyle farkı 5’e çıkardı. Maçın son anlarında sahneye çıkan Murat Kara, 90+3’te attığı golle maçın skoru 6-0 olarak belirledi.
Bu sonuçla birlikte Eskişehirspor, ligde 3'te 3 yaparak puanını 9’a yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu. Teknik ekip ve futbolcular, taraftarların desteğiyle şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getirdiler. Maç sonu açıklamalarda bulunan Eskişehirspor teknik direktörü, takımın gösterdiği performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hedefimiz liderliği korumak ve Eskişehirspor’u daha üst liglere taşımak” dedi.

 

KAYNAK: UBA HABER MERKEZİ



ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz