Forum Muratpaşa'da gündem 'eğitim'

Forum Muratpaşa

Forum Muratpaşa'da gündem 'eğitim'

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin daha iyi bir yaşamın olanaklarına odaklanacağı Forum Muratpaşa, ‘eğitim’ gündemiyle başlıyor.

ANTALYA (İGFA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, Prof.Dr. Erhan Erkut ve Prof.Dr. Rıfat Okçabol’un konuşmacı olacağı forum 18 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, Forum Muratpaşa’nın bugün dünyanın, Türkiye’nin ve şehirlerin yaşadığı sorunlara odaklanan ve insanlar için daha iyi bir yaşamın olanaklarını değerlendiren bir buluşma olduğunu söyledi. Uysal, gıda krizinden iklim değişikliğine, göç ve mülteci sorunundan yoksulluğa tüm sorun alanlarında yıl boyu devam edecek buluşmanın nihai amacının uzlaşıyı ortaya çıkarmak olduğunun altını çizdi.

Forum Muratpaşa’nın birbirini anlamaya çalışan ve ortak aklı arayan herkes için atılmış bir adım olduğunu belirten Başkan Uysal, “Muratpaşa,sorunlara çözüm arayışının da adresi olacak” dedi. Uysal, Forum Murutpaşa’nın 18 Eylül’de “Türkiye’de eğitim çıkmazı” başlığında gerçekleşeceğini söyledi. Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde saat 16.00’da başlayacak forumun moderatörlüğünü gazeteci ve yazar Meliha Okur yapacak. Forumda CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, Prof. Dr. Recep Erhan Erkut ve Prof. Dr. Rıfat Okçabol konuşmacı olarak yer alacak.

Forum Muratpaşa’nın ekim ayı gündemi ise göç olacak. Kasımda Sosyal Eşitsizlik ve Gelir Dağılımı Adaletsizliği başlığıyla üçüncüsü düzenlenecek forumun aralık gündeminde ise Çevresel Sorunlar, İklim Değişikliği ve Su olacak.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: forum muratpaşa'da gündem 'eğitim'

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Bursa Zafer Halkoyunları Derneği KKTC'yi fethetti

Kayseri Hacılar'dan 'Ortaseki'ye açık davet

Keşanlı atlet Ahmet Tek'ten yeni şampiyonluk

Bursa'da denetimli serbestlikten okullara renk katacak proje

CHP’li Yazgan’dan iktidara Edirne tepkisi

İncesu Deresi temizleniyor

Kayseri Büyükşehir'den bisikletle 'Zafer' turu

Düzce'de zincirleme kaza: 2 yaralı

Sibel Can'dan yavru vatanda müzik şöleni

Sebze Hali’nin altyapısı yenileniyor

Nevşehirli annelerden ihtiyaç sahipleri için seferberlik

Kayseri zabıtalarından yol işgali denetimi

İstanbullulara meteorolojik yeni uyarı!

Bursa Yıldırım sahadan yönetiliyor

Ormandaki Kulübe’de ‘Ben Türkan Saylan’ izleyicilerle buluştu

Denizde palamut bolluğu esnafın yüzünü güldürdü

Ormanın askerleri muhtarlar

445 bin sürücüye işlem

İki bakanlıktan eğitimde iş birliği protokolü

Kayseri dinamikleri Kapuzbaşı'nda vatandaşla buluştu

Nevşehir Belediyesi'nden birimler arası futbol turnuvası