Tarih: 05.07.2022 08:56

Gerçek Bir Erzurum Sevdalısı

Facebook Twitter Linked-in

Cenazelerde, düğünlerde, açılışlarda, hayır işinde Erzurum’un ve Dadaşımın isminin geçtiği her yerde ön safta onu görürsünüz. Enerjisi, bitmeyen  azmi, heyecanı, inancı, kendine güveni, vatanseverliği, milliyetçiliği ile kendine has bir üsluba sahip. Kibir ve nefret ona hiç uğramamıştır, yardımseverliği, sorumluluk bilinci, iyi niyeti, içindeki Erzurum aşkı kendisini herkesten farklı kılıyor. Yeri geldiğinde üst düzey birçok koltuk sahibini  ve bürokratı geride bırakan bir enerjiye  sahip. Sosyal yaşantısıyla da birçok siyasetçiye örnek olabilecek bir isimdir Aydoğan Süer.
Mng Yönetim Hizmetleri ve Mng Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü  Aydoğan Süer’den söz ediyorum. Bazen meydanda hayır dağıtırken, bazen Erzurum için Ankara yollarını aşındırırken. Erzurum’da Ticaret denince akla gelen ilk isimlerdendir Aydoğan Süer.
Yapıcı işleri, etik hareketleriyle kente katkı koyan Süer, Erzurum lobiciliğini de en iyi şekilde yapıyor. Söz konusu Erzurum olunca Aydoğan Süer için akan sular durur. İşini gücünü, ailesini çoluğunu, çocuğunu bırakır Erzurum için koşar.
Neden bu Erzurum sevdalısı kardeşim Erzurum için daha üst makamları düşünmüyor?
Bunca yıllık tecrübeme güvenerek söylüyorum, Aydoğan Süer inanın bu memleket için dümenin başında daha güzel işler yapar.

Hakan Dikmen




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —