Hatay'da 'Millet İttifakı'na açık destek

Hatay

Hatay'da 'Millet İttifakı'na açık destek

Başkanlığını Aksaray ve Niğde eski milletvekili Mahmut Öztürk’ün yaptığı Süleyman Demirel Konfederasyon yöneticileri Hatay’da toplanarak Millet İttifakı'na destek mesajı verdi.

HATAY (İGFA) - Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile bir araya gelen yöneticiler, Hatay’dan Millet İttifakı’na destek mesajı verdi.

Lütfü Savaş, Hatay ve çevre illerde Doğru Yol Partisi’nde görev yapmış, Süleyman Demirel felsefesine yakın eski milletvekilleri, meclis üyeleri, belediye başkanlarını ağırlamaktan memnun olduğunu belirtti.

Süleyman Demirel, Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş ve Turgut Özal gibi isimlerin büyük devlet adamı olduğunu söyleyen Savaş, “Bu isimler milletin ihtiyacı olduğu zaman koşarak çalışırlardı. Kibirleri yoktu. Şu anda Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı var. Altılı masada siyasi yelpazenin her tarafından isim var. Hepsinin kendi ideolojisi var. Ancak bu isimler için Türkiye’nin idealleri ağır basmış durumda. Kendi ideolojilerini bırakıp ortak akılla Türkiye’yi yukarı taşımak için çalışıyorlar” dedi.

SAVAŞ: TÜRKİYE’NİN YENİ YELKENLERE UFUK AÇMASI İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Altı liderin dış politika, tarım, sanayi, hukuk, ekonomi, eğitim gibi tüm başlıklarda çalıştığını dile getiren Savaş, “Artık Türkiye’nin ayağa kalkması için, Türkiye’nin ideali için insanların, bulundukları siyasi yelpazeden sıyrılıp kendi partisini unutup devletimiz ve milletimiz adına ortak akılla hareket etmesi lazım. Millet İttifakı birleşmesi çok önemlidir. Cumhurbaşkanı adayı belli olduktan sonra hem aday hem de siyasi partiler Türkiye’nin kurtuluş reçetesini paylaşacağız. Türkiye’nin yeni yelkenlere ufuk açması için hep birlikte çalışacağız. Artık ya yeniden demokrasiye adım atacağız ya da totaliter rejime doğru gidip Türkiye’nin kaybetmesini seyredeceğiz, ama biz inanıyoruz kazanacağız ” ifadelerini kullandı.

Lütfü Savaş’ın ardından konuşan Doğru Parti Adana İl Başkanı ve Konfederasyonun Akdeniz Bölgesi Federasyon başkanı Muhammet Emin Atasever, Demirel misyonundan gelen temsilciler olarak Millet İttifakı’na destek vereceklerini beyan etti.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Türkiye’nin ilk nükleer hizmet ihracı

Toprak Razgatlıoğlu’ndan muhteşem geri dönüş

Mandalinalar Bursa pazarlarında yerini aldı

Restelli; ‘Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum’

Bursa'da gözyaşı akıtan Çınar, turistlerin ilgi odağı

Bursa'da Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önünde sinema keyfi

Yenişehir’de kaçak Suriyelilere operasyon

Ali Koç, Erzurum Fenerbahçeliler Derneği'ne akreditasyon belgesini verdi

Diyabetli hasta sayısı her geçen gün artıyor

Bursa Emniyeti'nden kritik uyarı! Oltaya gelmeyin!

Yenişehir Belediyespor’da milli transfer

Avrupa Spor Haftası Dilovası'nda kutlandı

İDO vapurunda sır ölüm

Başkan Büyükkılıç, organik ürünleri elleriyle topladı, yemek pişirdi

Bursa’da palet fabrikası alev alev yandı

Başkan Hürriyet’ten festival teşekkürü

Yaşı kadar hapis cezası almıştı, böyle yakalandı

CHP Bergama Gençlik Kolları Başkanı Atakan Tekin: "Demokratik hak kimsenin elinden alınmamalı"

“Dedemin Gözyaşları” gişede liderliği koruyor

Taybıllı Kavun üreticisini dinledi

Kızılcahamam, Sıfır Atık'ta örnek oluyor