Tarih: 09.10.2024 13:29

HÜDA PAR’dan ‘Sıla bebek’ açıklaması

Facebook Twitter Linked-in

 

 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal işler Başkanı Abdullah Aslan, Tekirdağ'da cinsel istismara uğraması ve darbedilmesi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 2 yaşındaki Sıla bebek olayı ile ilgili X platformu üzerinden açıklamada bulundu.

Açıklamasında Sıla bebeğe yapılanların alçakça ve insanlık dışı saldırı olduğunu niteleyen Aslan, “Bu olay karşısında sessiz kalmak insanlık adına büyük bir çöküştür. Adaletin tam anlamıyla yerini bulması gerekmektedir.” diye belirtti.

“Başka Sıla’ları kurtarmak için artık herkesin aklını başına alması gerekmektedir”

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal işler Başkanı Abdullah Aslan’ın açıklaması şöyle:

“Sıla Yeniçeri daha 2 yaşındaydı. Uğradığı şiddet ve cinsel istismar sonucu 1 ay hastanede yoğun bakımda kaldı, ancak kurtarılamadı. Sıla daha bebekti. Sıla’ya yapılan alçakça ve insanlık dışı saldırı, toplumumuzu derinden sarsan bir utanç ve vicdan yarasıdır. Henüz hayatının başında olan bir çocuğun böylesine bir vahşete maruz kalması, ahlaki çöküşün ve toplumsal değerlerin kaybının ne kadar tehlikeli boyutlara ulaştığını gözler önüne sermektedir. 

Bu olay karşısında sessiz kalmak insanlık adına büyük bir çöküştür. Adaletin tam anlamıyla yerini bulması gerekmektedir. Sıla bebeğin hakkı, ahlak sahibi herkesin vicdanında saklıdır ve bu vicdanın sesi, fail ya da faillerin en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etmektedir. Başka Sıla’ları kurtarmak için artık herkesin aklını başına alması gerekmektedir. Hayâsızca akını durduracak yol ve yöntemlere ivedilikle başvurulmalıdır.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —