İGF Genel Başkanı Mesut Demir, İGF TV canlı yayınında

İGF Genel Başkanı Mesut Demir, İGF TV canlı yayınında

İGF Genel Başkanı Mesut Demir, İGF TV canlı yayınında

İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir, Bursada Bugün ortak yayınıyla İGF TV üyesi tüm medyalarda canlı yayında…

BURSA (İGFA) - İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı ve Bursa İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mesut Demir, Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan’ın sunduğu “GünAysın” programına ortak canlı yayında soruları yanıtlıyor.

İGF Genel Başkanı Mesut Demir, merak edilen sosyal medya ve İnternet Gazeteciliği Yasası ile ilgili gelişmeleri anlatıyor.

MAYIS AYINDA TBMM GÜNDEMİNE GELİYOR

Çıkarılacak yasanın tek kişilik ordular için değil kurumsal yapılar için olduğunu ifade eden Genel Başkan Demir, bu sayede hem kurumsal yapıda olan medyaların önünü açarken, merdivenaltı diye tabir edilen haber sitelerinin de önünü tıkayacağını söyledi. Söz konusu yasanın taslağı konusunda Federasyon olarak yaptıkları lobi çalışmalarını ve katkılarını da anlatan Demir, söz konusu yasanın Mayıs ayı içerisinde Dijital Mecralar Komisyonu'ndan Meclis gündemine taşınacağını kaydetti.

https://youtu.be/O8MuSnALkeE


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz