İnegöl Kafkasspor'dan Bursaspor'a ziyaret

İnegöl Kafkasspor

İnegöl Kafkasspor'dan Bursaspor'a ziyaret

İnegöl Kafkasspor Başkanı Sabahattin Ordu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bursaspor'a ve Başkan Enes Çelik'e ziyarette bulundu.

BURSA (İGFA) - İnegöl Kafkasspor Başkanı Sabahattin Ordu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Bursaspor kulup başkanı Enes Çelik'i ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. İnegöl Kafkasspor Başkanı Sabahattin Ordu, Enes Çelik'e isminin yazılı olduğu Kafkasspor forması hediye etti.

ENES ÇELİK'TEN TEŞEKKÜR MESAJI

Bursaspor Başkanı Enes Çelik "Değerli abim, Sabahattin Başkan ve Kafkasspor yönetim kurulu üyeleri ziyaretimize geldi. Kendilerine teşekkür ediyor, Kafkasspor’a müsabakalarında başarılar diliyorum." dedi.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz