İrfan Can Kahveci: "Her Maça Aynı Konsantrasyonla Çıkıyoruz"

İrfan Can Kahveci:

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe TV’de yayınlanan ‘Günün Röportajı’ programında önemli açıklamalarda bulundu.

UBA / (SPOR) -Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe TV’de yayınlanan ‘Günün Röportajı’ programında önemli açıklamalarda bulundu. A Milli Takım'ın UEFA Uluslar B Ligi'nde Karadağ ve İzlanda ile oynadığı maçlarda attığı gollerle galibiyetlerde büyük rol oynadığını belirten Kahveci, performansı ve milli aranın etkileri üzerine görüşlerini paylaştı.

Milli aranın hem kendisi hem de takım için verimli geçtiğini ifade eden İrfan Can, “İki maçta da gol atmak çok güzeldi. Milli takımda çok iyi bir jenerasyonumuz var. Güzel bir uyum sağladık ve bu performansı sürdürüyoruz. İnşallah ileride Dünya Kupası’na katılmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Futbol takımı olarak zorlu bir fikstüre girdiklerini belirten Kahveci, “Samsunspor ile başlayıp Manchester United ile devam edecek olan bu süreçte, her maça aynı konsantrasyonla çalışıp hepsinden üç puanla dönmeyi hedefliyoruz” diye ekledi.

Kahveci, sözlerinin sonunda taraftarlarına da teşekkür ederek, desteklerinin kendileri için büyük önem taşıdığını vurguladı.



ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz