İskenderun Limanı'na Kayseri'den destek

İskenderun Limanı

İskenderun Limanı'na Kayseri'den destek

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hatay İskenderun Limanı’nda çıkan yangına müdahale eden ekiplere destek vermek amacıyla 3 araç ve 12 personelden oluşan itfaiye ekibinin bölgeye gönderildiğini ve yangınla mücadelesinin sürdüğünü duyurdu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Deprem bölgesinde tüm Türkiye’nin tek yürek olarak canla başla mücadele verdiğini belirten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yüzyılın en büyük deprem felaketi sonrası depremden etkilenen bölgelerde yaraları sarma çalışmalarına itfaiye, Fen İşleri, KASKİ ve elektrik şirketi gibi birimlerimiz ile destek vermeye devam ediyoruz. Depreme bağlı olarak Türkiye’nin dördüncü büyük limanı olan Hatay İskenderun limanında çıkan yangına müdahale çalışmalarında da itfaiye ekibimizle mücadeleye katılıyoruz. Ekibimizin ve diğer ekiplerin canla başla mücadelesi sürüyor” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 3 araç ve 12 personelden oluşan Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibinin İskenderun Limanı’na ulaşarak yangın söndürme çalışmalarına katıldığını ifade ederek, “Ekibimiz 7.7 büyüklüğündeki 10 ili etkileyen depreme bağlı olarak İskenderun Limanı’ndaki konteynerlerde çıkan yangını söndürme çalışmalarına katkı sağlamak için bölgeye gitti. Allah güçlerini arttırsın, dualarımız, sahadaki ekiplerimizle, desteklerimiz depremzede kardeşlerimizin yanında” şeklinde konuştu.

Denizden, havadan ve karadan müdahalelerle süren yangın söndürme çalışmaları bölgedeki tüm ekiplerin yoğun gayreti ile sürüyor. 

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, depremden etkilenen bölgelerde 59 araç ve 121 personel ile arama kurtarma çalışmaları ve depremzedelere yönelik yardım çalışmalarında canla başla depremin yarasını sarmaya çalışıyor.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

İstanbul-Moskova arasında iş birliği protokolü

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzzetbegoviç'i Dolmabahçe'de ağırladı

Bakan Tekin'den Adıyaman'da eğitime toplu temel

ESDER'den Bursa esnafına destek

Başkan Kasım Bulan: “Milletvekili Sakık, burası asıl senin babanın çiftliği değil”

BAJA Şampiyonası’nda Melis Aksöz’ün hedefi podyum görmek

Kırmızı et fiyatları ateş pahası

Afra Gürlüler ve Özkan Kaya nişanlandı

Bakırköy’de afet farkındalık eğitimleri sürüyor

Neşet Ertaş Muğla’da anıldı

Evlenecek çiftler ilk darbeyi ekonomiden alıyor

Aort kapağını ameliyatsız değiştirmek mümkün!

Tarihi Yenişehir Panayırı 40 yıl sonra yeniden kuruluyor

Bursaspor ikinci iç saha maçını da kapalı gişe oynayacak

YASAV yeni sezona bu akşam merhaba diyecek

Sıfır Atık'ta 185 milyar TL ekonomiye geri kazandırıldı... 7. yıl sloganı belirlendi

2,9 milyar TL'lik tarımsal destekler hesaplarda

İletişim'den 'Suriyelilere özel hastane' iddialarına açıklama

Başkan Yıldız Kaklıç’ta yol sözünü tuttu

Bakan Tekin, 26. Besni Eğitim Bayramı'nda konuştu

Adem Şahin, New Jersey'de 4. evre kanserle mücadele ediyor