İstanbul Bostancı Kavşağı'nda kalıcı çözüm

İstanbul Bostancı Kavşağı

İstanbul Bostancı Kavşağı'nda kalıcı çözüm

Anadolu Yakası’nda, neredeyse günün her saati trafik sıkışıklığı yaşanan D-100 Karayolu ( E-5) Bostancı kavşağında sürücüler artık daha rahat ilerleyecek.

İSTANBUL (İGFA)- İBB, Bostancı ile Kayışdağı’nı kesintisiz şekilde birbirine bağlayan alt geçit çalışmasını 21 Şubat Pazartesi günü tamamlıyor. Çalışma sebebiyle Kadıköy-Maltepe arasında karşılıklı yaşanan trafik yoğunluğu azalacak. Aralık ayında başlayan çalışma kesintisiz şekilde sürdü. Kartal-Harem ve Harem-Kartal istikametinde yürütülen imalatlar tamamlandı. Bu süre içinde servis yolundan sağlanan D-100 ( E-5) Karayolu trafiği Pazartesi itibariyle normal güzergâhına alınacak. 

TRAFİK RAHATLAYACAK

Alt geçit ve yan yolun tamamlanmasıyla Bostancı ve Kayışdağı arasında kesintisiz ulaşım sağlanacak. D-100 karayolu Bostancı ve Küçükyalı kavşaklarında trafik yoğunluğunda gözle görülür bir azalma bekleniyor.
 


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz