GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

İzmir'in EN'leri seçildi

İzmir

İzmir'in EN'leri seçildi

Karşıyaka Life Dergisi'nin her yıl belirlediği İzmir'in EN'leri Ödül töreni keyifli bir geceyle gerçekleşti.

İZMİR(İGFA)- Ci Group'un ana sponsorluğunda düzenlenen İzmir'in EN'leri Ödül töreni,  Arena'da yapıldı. Sanat, spor, iş dünyasının ve cemiyet hayatından önemli isimler, gecede buluştu. Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, ana sponsorluk teşekkür plaketi ile yönetim kurulunda yer aldığı İzmir Girişim Grubu'yla 'Yılın En İyi Girişimcilik Ödülü'nü aldı. Dr. Çiğdem Karas, iş insanı Aktaş'a plaketini verdi.  

Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, "Karşıyaka Life dergisinin 12. yaşının kutladığı, İzmir'in EN’leri Ödül Gecesine ana sponsor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İzmir'in enlerinin belirlediği bu güzel organizasyonda, ayrıca ödüle değer görmek mutlu etti. Teşekkür ederim" dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: izmir'in en'leri seçildi

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz