İzmit Belediyesi’nin yardım tırı Manavgat’a ulaştı

İzmit Belediyesi’nin yardım tırı Manavgat’a ulaştı

İzmit Belediyesi’nin yardım tırı Manavgat’a ulaştı

İzmit Belediyesinin, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangınlardan etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için gönderdiği yardım tırı Manavgat’a ulaştı.

KOCAELİ (İGFA) -  İzmitliler başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından gelen temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu yardım tırını Manavgat Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Hakkı Ödevoğlu ve Mustafa Ceylan karşıladı.

BİZLERİ UNUTMADIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

İzmitliler tarafından gönderilen yardımları İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdür Yardımcısı Hasan Gökbayrak ve saha personeli Metin Keskin’den teslim alan Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, “İzmit Belediyesi, böyle bir yardımı çok uzaklardan bizlere gönderdiği için oldukça duygulandık. İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet, emekçi arkadaşlarımız ve duyarlı İzmit halkına bizleri unutmadıkları için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz