YAŞAM

YAŞAM Haberleri

Kayseri Melikgazi'de durmak yok

Kayseri Melikgazi

Kayseri Melikgazi'de durmak yok

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çeşitli bölgelerde esnaf ziyaretleri yapan Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, sahada her gün vatandaşlarla bir araya geliyor.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Melikgazi'de Osman Kavuncu Mahallesi esnafını ziyaret ederek taleplerini dinleyen Başkan Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi ve Kayseri’de tüm belediyelerimizin işbirliğiyle bugüne kadar yaptığımız bütün hizmetlerin devamını yapacağız. Halkımızın desteğiyle ve katkılarıyla sandıklardan rekor oyla çıkacağız inşallah.  İlçe Başkanımız Sayın Tayyar Şahin ile Melikgazi’mizde yeni dönemde hayata geçirmek istediğimiz projelerimizi esnafımıza ve vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Hep birlikte ilçemize nasıl çok daha ileriye götürebiliriz diye fikir alış verişinde bulunuyoruz.

AK belediyecilik, insana değer veren ve gönüllere hitap eden gayretlerle dolu bir hizmet belediyeciliğidir. Geçtiğimiz dönemde ilçemizin ihtiyaçlarına yönelik hizmetler üreterek AK belediyeciliğin, Kayseri modeli belediyeciliğin en iyi örneklerini sergiledik. İlçemize eğitimden sağlığa, kültürden alt yapı çalışmalarına, sosyal tesislere kadar birçok rekor hizmet kazandırdık. Biz inanıyoruz ki; halkımız yine gereken desteği bizlere verecektir.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a layık olmak, vatandaşlarımızın hayır dualarını kazanmak için gece gündüz çalışmaya inşallah yeni dönemde de devam edeceğiz. Biz esnaf dostu bir belediyeyiz. Birlikte güzel işler yaptık. İnşallah yapmaya da devam diyoruz. Durmak yok koşmaya devam diyoruz. Bizleri samimiyetle karşılayan güler yüzlü esnafımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederim.” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: kayseri melikgazi'de durmak yok

ulusalbasinajansi.com web sitesinde yayınlanan haber, resim, bilgi, belge, metin, video niteliğindeki tüm yazılaı ve görsel eserler Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına tamamen uygun olarak yayınlanmaktadır. TC 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun telif haklarına ilişkin hükümlerine ve AB Fikri Mülkiyet Hukukuna göre Ulusal Basın Ajansı'.com'un yazılı izni olmadıkça hiçbir kimse, yayıncı ve kuruluş, herhangi bir eserin tamamını veya bir kısmını yayınlayamaz, çoğaltamaz, alıntı yapamaz

Ediz Ün iktidara sordu "Keşan’a ne zaman huzurevi açacaksınız?"

Kocaeli'de mavi ambulanslar en zor anlarda tatilcilerin yanındaydı

Gürsu'da beş branşta binlerce kadına spor imkanı

İstanbul'da TBF Basketbol Spor Lisesi için protokol

7 bin 204 taşıt Emniyet ve Jandarma emrinde

Tekirdağ trafiği nefes alacak... Tekirdağ'da ulaşım kolaylaşıyor

Gebze’de Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliği

İnegöl’de hedef 42 bin ton ceviz

Türkiye Belediyeler Birliği Tokat'ta buluştu

Devlet güvencesinde dönüşüm hızlanıyor... Deprem bölgesinde kentsel dönüşüm

Unutulmaya yüz tutmuş sanat Malatya'da icra ediliyor

Yusuf Alemdar müjdeyi verdi

Bakan Kurum'dan COP31 diplomasisi

Lezita’nın yeni ürünü raflarda

Metin Şentürk: “FB – GS derbisinin VAR hakemi ben olacağım”

Minik Rüzgar Trabzonspor'un radarında

Bursa’da kış tarımı için hazırlıklar başladı

Kaynarca’nın güçlü altyapı ağı genişliyor

Tavuğu pişirmeden önce bunu sakın yapmayın

İzmir Güzelbahçe’de barista kursu sertifikaları dağıtıldı

O tebliğde değişiklik yapıldı... 7 bölgede 20 servis şartı 'şarjlı hibrit'leri de kapsıyor!